toledo 98 zadní okno jak nalepit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
toledo 98 zadní okno jak nalepit
hoši potřebuju nalepit na pátý dveře sklo. nikdy sem to nedělal takže nevím jakým lepidlem kolik toho lepidla tam nanýst, koukal sem v autokely maj lepidlo starline za 170 plus asi 110 aktivátor bude ta jedna tuba stačit? nemáte stím někdo nějakou zkušenost? dík
-
- Aktivista
Re: toledo 98 zadní okno jak nalepit
stačí ti tuba konec si odstříhni tak 6 cm od špičky nanes centimetrovou vrstu připlácni sklo na dveře, pak sklo odtrhni dej bokem, dolep místa kde se sklo nepřilepilo znova přilplácni pěstí tomu ještě domluv a zdarJARDA2 píše:hoši potřebuju nalepit na pátý dveře sklo. nikdy sem to nedělal takže nevím jakým lepidlem kolik toho lepidla tam nanýst, koukal sem v autokely maj lepidlo starline za 170 plus asi 110 aktivátor bude ta jedna tuba stačit? nemáte stím někdo nějakou zkušenost? dík

dělá se to i jinak ale pokud si neumětel lep raději nadvakrát
tu radu nemyslíš vážně,že ne?slovacek.milos píše:stačí ti tuba konec si odstříhni tak 6 cm od špičky nanes centimetrovou vrstu připlácni sklo na dveře, pak sklo odtrhni dej bokem, dolep místa kde se sklo nepřilepilo znova přilplácni pěstí tomu ještě domluv a zdarJARDA2 píše:hoši potřebuju nalepit na pátý dveře sklo. nikdy sem to nedělal takže nevím jakým lepidlem kolik toho lepidla tam nanýst, koukal sem v autokely maj lepidlo starline za 170 plus asi 110 aktivátor bude ta jedna tuba stačit? nemáte stím někdo nějakou zkušenost? dík![]()

po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
dyť lepidla na okna mají koncovku tý tuby vystříhnutou, takže vrstvu nanášíš do špičky(v průřezu trojúhelník), na tom není co zkazit a připlácne se všude..
A žadný nadvakrát, to je rada nad zlato, pak ti lepidlo vyleze všude kolem..
A žadný nadvakrát, to je rada nad zlato, pak ti lepidlo vyleze všude kolem..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Aktivista
řekni mi když blb vyžeže okno a neumí to a jsou na něm vyřezané himaláje dokéžeš je odstranit nějak odřezat?mecano píše:[
tu radu nemyslíš vážně,že ne?
-
- Aktivista
[quote="JARDA2"] jardo a dáváš nové sklo nabo staré vyřízlé 

no ja osobně pokud je sklo použité tak ořezat staré těsnění dale nanýst aktivátor pak klasický lepidlo na skla na sklo a to samé na 5 dveří bez lepidla, pak nějakou měrku aby jsi měl stejný spáry a dobuši pěstí opatrně při starým na rohy, jinak zbytečné opakovat když se staré těsnění odstraní na plech a sklo, vrstva spíš vyšší než široká, těžko se radí
v praci to dělala mašina..ještě doplňuji vše řadně po odstranění starého lepidla odmastit

Naposledy upravil(a) John0x dne 09 úno 2013, 14:29, celkem upraveno 1 x.
Seat toledo 1.9 tdi black, turbo gt1749vb 110kw, egr off, rovná roura výfuku, momentálně něco okolo 170k se softem původně 66
nyní ASV motor
vw seat škoda díly
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 359#824359

vw seat škoda díly
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Na starým okně to lepidlo jde krásně dolu odlamovacím nožem, když si ho nabrousíš z čela na tý šikmý ploše...nebo používám dláta...(truhlář se tu divil) jedna báseň až na sklo. Pak jen primer a tradáá. Sklo tam musíš dát a musí to bejt, ne to lepit nadvakrát. Starline lepidla ty véčka nemají, musíš si to vyříznout. Dál pokud to chceš dělat ruční pistolí, dej si tu tubu napřed na topení, jde to pak o dost líp ven...
Lepidlo na sklo nedávam to je blbost, dávam ho na karoserii, protože u novýho skla nevíš dole u stěračů kam ho na sklo nanest...
Lepidlo na sklo nedávam to je blbost, dávam ho na karoserii, protože u novýho skla nevíš dole u stěračů kam ho na sklo nanest...
Naposledy upravil(a) chosepm dne 09 úno 2013, 14:29, celkem upraveno 2 x.
***VAG,PSA,Renault***
Viděl jsem pár výměn oken prováděných profi firmou a je úplně normální že po vyříznutí okna zůstane tmel na karoserii.slovacek.milos píše:řekni mi když blb vyžeže okno a neumí to a jsou na něm vyřezané himaláje dokéžeš je odstranit nějak odřezat?mecano píše:[
tu radu nemyslíš vážně,že ne?
Odstraňovali ho úzkou škrabkou a potom to místo kde došlo k poškození ošetřili
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

hlavně že všude se na sklo lepidlo dává a to za směnu bylo 4x 110 že :d si byl asi někde v mimoni ne ?
Seat toledo 1.9 tdi black, turbo gt1749vb 110kw, egr off, rovná roura výfuku, momentálně něco okolo 170k se softem původně 66
nyní ASV motor
vw seat škoda díly

vw seat škoda díly
slovacek.milos píše:Dávám starý vyřízlí, na autě i skle to mám očištěný do čista, zítra se na to vrhnu, budu to dělat poprvý, co na tom můžu zkurvit, lepidla tam nacpu radši víc a hlavně aby tam neteklo, tak uvidím, zatím sem si poradil se vším.JARDA2 píše: jardo a dáváš nové sklo nabo staré vyřízlé
Se musím podělit o jednu příhodu , do práce na dílnu nastoupil mladej mechanik co dělal prý v porsche Brno. takže všechno zná všechno ví že není třeba mu radit..tak sme mu dali výměnu čelního na feldě..prý jo to zvládnu na audinách sem do dělal furt...tak se du na neho podívat za par minut a on sdelaval sterace a torpedo. a pak si tam cpal strunu že to vyřízne..mě málem mrdlo tak sme se na neho chvili divali s kolegem a neverili svym ocim..a on pry no ja myslel ze je to lepeny.. 

Multivan T5, 2.5tdi 128kw
Octa 2 FL 1.9TDI 77KW
Honda Hornet 600
Octa 2 FL 1.9TDI 77KW
Honda Hornet 600
-
- Aktivista
se nediv tak to chodí mi se nedávno hlásil o práci nějaký automechanik s životopisem a jedině co umí psáno v životopise tak práce na PC microsoft officex.gon píše: pak si tam cpal strunu že to vyřízne..mě málem mrdlo
tak jsem mu volal po vánocích at přileze tak přišel v půli února že prej měl ode mě dvě ztracené volání

-
- Aktivista
JARDA2 píše:uvídíš sám já nedávno dělal čelní na blbém eskoru na kastli byla vrrstva jak kráva snad přes centimetr raději jsem ji tam nechal protože nevím jak bych ji nanesl a jak by mi vyšel bausetslovacek.milos píše:Dávám starý vyřízlí, na autě i skle to mám očištěný do čista, zítra se na to vrhnu, budu to dělat poprvý, co na tom můžu zkurvit, lepidla tam nacpu radši víc a hlavně aby tam neteklo, tak uvidím, zatím sem si poradil se vším.JARDA2 píše: jardo a dáváš nové sklo nabo staré vyřízlé
skla jinak nedělám jen když musím asi jako ty
Rada nad zlatomecano píše:tu radu nemyslíš vážně,že ne?slovacek.milos píše:stačí ti tuba konec si odstříhni tak 6 cm od špičky nanes centimetrovou vrstu připlácni sklo na dveře, pak sklo odtrhni dej bokem, dolep místa kde se sklo nepřilepilo znova přilplácni pěstí tomu ještě domluv a zdarJARDA2 píše:hoši potřebuju nalepit na pátý dveře sklo. nikdy sem to nedělal takže nevím jakým lepidlem kolik toho lepidla tam nanýst, koukal sem v autokely maj lepidlo starline za 170 plus asi 110 aktivátor bude ta jedna tuba stačit? nemáte stím někdo nějakou zkušenost? dík![]()

-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia