toledo 98 zadní okno jak nalepit

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

JARDA2
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

toledo 98 zadní okno jak nalepit

Příspěvek od JARDA2 »

hoši potřebuju nalepit na pátý dveře sklo. nikdy sem to nedělal takže nevím jakým lepidlem kolik toho lepidla tam nanýst, koukal sem v autokely maj lepidlo starline za 170 plus asi 110 aktivátor bude ta jedna tuba stačit? nemáte stím někdo nějakou zkušenost? dík
slovacek.milos
Aktivista

Re: toledo 98 zadní okno jak nalepit

Příspěvek od slovacek.milos »

JARDA2 píše:hoši potřebuju nalepit na pátý dveře sklo. nikdy sem to nedělal takže nevím jakým lepidlem kolik toho lepidla tam nanýst, koukal sem v autokely maj lepidlo starline za 170 plus asi 110 aktivátor bude ta jedna tuba stačit? nemáte stím někdo nějakou zkušenost? dík
stačí ti tuba konec si odstříhni tak 6 cm od špičky nanes centimetrovou vrstu připlácni sklo na dveře, pak sklo odtrhni dej bokem, dolep místa kde se sklo nepřilepilo znova přilplácni pěstí tomu ještě domluv a zdar ;)

dělá se to i jinak ale pokud si neumětel lep raději nadvakrát
mecano
Přispěvovatel

Příspěvek od mecano »

slovacek.milos píše:
JARDA2 píše:hoši potřebuju nalepit na pátý dveře sklo. nikdy sem to nedělal takže nevím jakým lepidlem kolik toho lepidla tam nanýst, koukal sem v autokely maj lepidlo starline za 170 plus asi 110 aktivátor bude ta jedna tuba stačit? nemáte stím někdo nějakou zkušenost? dík
stačí ti tuba konec si odstříhni tak 6 cm od špičky nanes centimetrovou vrstu připlácni sklo na dveře, pak sklo odtrhni dej bokem, dolep místa kde se sklo nepřilepilo znova přilplácni pěstí tomu ještě domluv a zdar ;)

tu radu nemyslíš vážně,že ne? :)
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

dyť lepidla na okna mají koncovku tý tuby vystříhnutou, takže vrstvu nanášíš do špičky(v průřezu trojúhelník), na tom není co zkazit a připlácne se všude..

A žadný nadvakrát, to je rada nad zlato, pak ti lepidlo vyleze všude kolem..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
slovacek.milos
Aktivista

mecano píše:[

řekni mi když blb vyžeže okno a neumí to a jsou na něm vyřezané himaláje dokéžeš je odstranit nějak odřezat?
slovacek.milos
Aktivista

[quote="JARDA2"] jardo a dáváš nové sklo nabo staré vyřízlé :?
John0x
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od John0x »

no ja osobně pokud je sklo použité tak ořezat staré těsnění dale nanýst aktivátor pak klasický lepidlo na skla na sklo a to samé na 5 dveří bez lepidla, pak nějakou měrku aby jsi měl stejný spáry a dobuši pěstí opatrně při starým na rohy, jinak zbytečné opakovat když se staré těsnění odstraní na plech a sklo, vrstva spíš vyšší než široká, těžko se radí :D v praci to dělala mašina..ještě doplňuji vše řadně po odstranění starého lepidla odmastit
Naposledy upravil(a) John0x dne 09 úno 2013, 14:29, celkem upraveno 1 x.
Seat toledo 1.9 tdi black, turbo gt1749vb 110kw, egr off, rovná roura výfuku, momentálně něco okolo 170k se softem původně 66 :) nyní ASV motor
vw seat škoda díly
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 359#824359
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

Na starým okně to lepidlo jde krásně dolu odlamovacím nožem, když si ho nabrousíš z čela na tý šikmý ploše...nebo používám dláta...(truhlář se tu divil) jedna báseň až na sklo. Pak jen primer a tradáá. Sklo tam musíš dát a musí to bejt, ne to lepit nadvakrát. Starline lepidla ty véčka nemají, musíš si to vyříznout. Dál pokud to chceš dělat ruční pistolí, dej si tu tubu napřed na topení, jde to pak o dost líp ven...

Lepidlo na sklo nedávam to je blbost, dávam ho na karoserii, protože u novýho skla nevíš dole u stěračů kam ho na sklo nanest...
Naposledy upravil(a) chosepm dne 09 úno 2013, 14:29, celkem upraveno 2 x.
***VAG,PSA,Renault***
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

slovacek.milos píše:
mecano píše:[

řekni mi když blb vyžeže okno a neumí to a jsou na něm vyřezané himaláje dokéžeš je odstranit nějak odřezat?
Viděl jsem pár výměn oken prováděných profi firmou a je úplně normální že po vyříznutí okna zůstane tmel na karoserii.
Odstraňovali ho úzkou škrabkou a potom to místo kde došlo k poškození ošetřili
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
John0x
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od John0x »

hlavně že všude se na sklo lepidlo dává a to za směnu bylo 4x 110 že :d si byl asi někde v mimoni ne ?
Seat toledo 1.9 tdi black, turbo gt1749vb 110kw, egr off, rovná roura výfuku, momentálně něco okolo 170k se softem původně 66 :) nyní ASV motor
vw seat škoda díly
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 359#824359
JARDA2
Přispěvovatel

Příspěvek od JARDA2 »

slovacek.milos píše:
JARDA2 píše: jardo a dáváš nové sklo nabo staré vyřízlé :?
Dávám starý vyřízlí, na autě i skle to mám očištěný do čista, zítra se na to vrhnu, budu to dělat poprvý, co na tom můžu zkurvit, lepidla tam nacpu radši víc a hlavně aby tam neteklo, tak uvidím, zatím sem si poradil se vším.
x.gon
Přispěvovatel

Příspěvek od x.gon »

Se musím podělit o jednu příhodu , do práce na dílnu nastoupil mladej mechanik co dělal prý v porsche Brno. takže všechno zná všechno ví že není třeba mu radit..tak sme mu dali výměnu čelního na feldě..prý jo to zvládnu na audinách sem do dělal furt...tak se du na neho podívat za par minut a on sdelaval sterace a torpedo. a pak si tam cpal strunu že to vyřízne..mě málem mrdlo tak sme se na neho chvili divali s kolegem a neverili svym ocim..a on pry no ja myslel ze je to lepeny.. :-D
Multivan T5, 2.5tdi 128kw
Octa 2 FL 1.9TDI 77KW
Honda Hornet 600
slovacek.milos
Aktivista

x.gon píše: pak si tam cpal strunu že to vyřízne..mě málem mrdlo :-D
se nediv tak to chodí mi se nedávno hlásil o práci nějaký automechanik s životopisem a jedině co umí psáno v životopise tak práce na PC microsoft office

tak jsem mu volal po vánocích at přileze tak přišel v půli února že prej měl ode mě dvě ztracené volání ;)
slovacek.milos
Aktivista

JARDA2 píše:
slovacek.milos píše:
JARDA2 píše: jardo a dáváš nové sklo nabo staré vyřízlé :?
Dávám starý vyřízlí, na autě i skle to mám očištěný do čista, zítra se na to vrhnu, budu to dělat poprvý, co na tom můžu zkurvit, lepidla tam nacpu radši víc a hlavně aby tam neteklo, tak uvidím, zatím sem si poradil se vším.
uvídíš sám já nedávno dělal čelní na blbém eskoru na kastli byla vrrstva jak kráva snad přes centimetr raději jsem ji tam nechal protože nevím jak bych ji nanesl a jak by mi vyšel bauset

skla jinak nedělám jen když musím asi jako ty
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

mecano píše:
slovacek.milos píše:

Rada nad zlato :D K tobě bych si dal auto na výměnu okna :D
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“