Tak jo,pudou tam bez zaváhání!slovacek.milos píše:je

Moderátoři: šulda, Moderátoři
OťasTDi píše:když to je právě těžký.někdo říkal jedině origo kotouče,tak jsem je koupil,pak zase jedině ATE,tak jsem koupil destičky ate (na obě nápravy) a výsledek - na hovno...teď laboruji se saxem rv 97 tak vzadu pakny Starline a ve předu destičky Bosch...výměna kapaliny a odvzdušnění bude zítra,tak jsem zvědavý.a sorry zakladateli tématu,že mu tu plevelím
LOL tak predsa mám očividne 280mm.JanCI píše:Oprava. Mám 256MM priemer, a kvapalinu mám DOT5,1 OMV, ale na originalnej kvapaline to o nieco lepsie brzdilo.Lesterjs píše:Bratrancov krátký golf4 AHF bez ESP na 280mm origo brzdách brzdí ako keby mal kotvu z tankera za autom, ideš si vybiť zuby o volant. toto som nezažil ani u O1 sedan RS na 312-tkách,
Vzdy keď presadnem do svojho mám problém si zvyknúť ako ten golf brzdí.
No ved to, lebo mi to nešlo do hlavy, ale vravel som ti,že to su 280....to ty stále,že né né.....JanCI píše:LOL tak predsa mám očividne 280mm.JanCI píše:Oprava. Mám 256MM priemer, a kvapalinu mám DOT5,1 OMV, ale na originalnej kvapaline to o nieco lepsie brzdilo.Lesterjs píše:Bratrancov krátký golf4 AHF bez ESP na 280mm origo brzdách brzdí ako keby mal kotvu z tankera za autom, ideš si vybiť zuby o volant. toto som nezažil ani u O1 sedan RS na 312-tkách,
Vzdy keď presadnem do svojho mám problém si zvyknúť ako ten golf brzdí.
Faktúru mám na 256, zapísané v zošite, že som kupoval 256
a v krabici mám ATE 280mm prichystané na výmenu, keď bude treba.