Ake kotuce skoda octavia1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kamil-TDI
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Kamil-TDI »

slovacek.milos píše:je
Tak jo,pudou tam bez zaváhání! :)
Škoda Octavia Scout 2,0tdi 110kw CRMB manuál :-)
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

OťasTDi píše:když to je právě těžký.někdo říkal jedině origo kotouče,tak jsem je koupil,pak zase jedině ATE,tak jsem koupil destičky ate (na obě nápravy) a výsledek - na hovno...teď laboruji se saxem rv 97 tak vzadu pakny Starline a ve předu destičky Bosch...výměna kapaliny a odvzdušnění bude zítra,tak jsem zvědavý.a sorry zakladateli tématu,že mu tu plevelím :D

Tak jen pro doplnění.Saxo - sesoustruženy kotouče a bubny.v předu destičky Bosch,vzadu pakny Starline a obě nové prasátka (mají v sobě zátěžáky) a vyměněna kapalina a odvzdušněno qa Saxo brzdí super.Tak za chvilku jdu tu oktávku odvzdušnit pomocí diagnostiky - pak napíšu,jestli je nějaká změna :D
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

otas a co na těch kotoučích soustružíš na saxo vpředu mám nákup 3OO za kotouč,

nový kotouč má tlouštku 1Omm a při tlouštce pod 9mm se má vyřadit

i když je to tam všelijak při použití kotouče 8mm můžeš jít i n 6 mm podle váhy auta
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

kámoš má soustruh a líznul mi to zadarmo...né moc,jen trošku,ale při příští výměně destiček půjdou i kotouče,protože už jsou fakt na minimu.myslím že 7mm...autíčko je lehké.je to 1,1 obsah a mladá to bude mít jen do práce a zpátky...ale teď k oktávii...hurááááááááááá už je to v 100% pořádku...díky odvzdušnění přez vcds vyšlo dost vzduchu.postup jsem raději opakoval dvakrát na celé auto....zdělal jsem jeden a půl balení brzdovky,ale stálo to za to...pedál tvrdý,brzdí hled na hoře a flokuje to kola...tak jak to má být...tak mám radost :)
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

já si taky konečně našel borce co dělá NC na tisíciny, sem tam jsem u něj viděl kotouče a hezké, jemě to lízl

já měl před ním soustružníka oničem tak jsem to zavrhnul a kupoval jen nové,

nyní na technické vyhazujou i když brzda splnuje že destička nebrzdí celou plochou tak to bude aktuální ;)
JanCI
Přispěvovatel

Příspěvek od JanCI »

JanCI píše:
Lesterjs píše:Bratrancov krátký golf4 AHF bez ESP na 280mm origo brzdách brzdí ako keby mal kotvu z tankera za autom, ideš si vybiť zuby o volant. toto som nezažil ani u O1 sedan RS na 312-tkách,
Oprava. Mám 256MM priemer, a kvapalinu mám DOT5,1 OMV, ale na originalnej kvapaline to o nieco lepsie brzdilo.

Vzdy keď presadnem do svojho mám problém si zvyknúť ako ten golf brzdí.
LOL tak predsa mám očividne 280mm.
Faktúru mám na 256, zapísané v zošite, že som kupoval 256 :)
a v krabici mám ATE 280mm prichystané na výmenu, keď bude treba.
GOLF IV, r.v. 1999, 1.9tdi 81kw AHF
Lada 2102, r.v. 1977, 1,2
Lesterjs
Přispěvovatel

Příspěvek od Lesterjs »

JanCI píše:
JanCI píše:
Lesterjs píše:Bratrancov krátký golf4 AHF bez ESP na 280mm origo brzdách brzdí ako keby mal kotvu z tankera za autom, ideš si vybiť zuby o volant. toto som nezažil ani u O1 sedan RS na 312-tkách,
Oprava. Mám 256MM priemer, a kvapalinu mám DOT5,1 OMV, ale na originalnej kvapaline to o nieco lepsie brzdilo.

Vzdy keď presadnem do svojho mám problém si zvyknúť ako ten golf brzdí.
LOL tak predsa mám očividne 280mm.
Faktúru mám na 256, zapísané v zošite, že som kupoval 256 :)
a v krabici mám ATE 280mm prichystané na výmenu, keď bude treba.
No ved to, lebo mi to nešlo do hlavy, ale vravel som ti,že to su 280....to ty stále,že né né.....
zopár vecí na O1 combi 81kw AHF (tmavě modrá) ešte na predaj http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= +komplet B5 sedan 98,1.8T 110kw automat je na ND http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
stanekjozef@gmail.com
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“