Vstřiky 190bar s tryskama RACE 520 (F.B.),najeto do 500km - 8000kč
Sací ALU trubka 96kW - 1000kč

Moderátoři: šulda, Moderátoři
zdravim te mas jeste ty vstriky s tryskama?RudisTDic píše:Dávám do série svůj motor a proto vše prodávám..fotky a stav turba dodám po demontáži i foto ostatních věcí..
Turbo garrett GT1749VA - cena 5000kč
Vstřiky 190bar s tryskama RACE 520 (F.B.),najeto do 500km - 8000kč
Sací ALU trubka 96kW - 1000kč
Maxidot budíky TDI - bílé podsvícení,červené sport ručky,červeně podsvícený display,podklad origo RS - otáčky do 7tis.. Budíky mi předělával Jakub-Facelift,,display dával nový a vše je zkalibrované - cena 3500kč včetně PINU a 2 naučených transpondérů..
Budík tlaku turba JOM - cca měsíc starý,modrý podsvit - cena 400kč
no napadla mě taková myšlenka,že jsem si pořídil TDI,abych ušetřil a né abych do auta strkal tisíce s tím,že budu pak jezdit za 8L..A když bych i s tím výkonem měl jezdit za 6,tak potom nevím,,k čemu by tam byl.. Takže jsem si udělal "ALH" se softem na 81kW a jsem spokojený..A že je to sakra znát,když ukazatel nafty padá velice pomalu..vilozx6 píše:Ta čo si sa tak rozhodol? Tiež mám niekedy také hriešne myšlienky
RudisTDic píše:no napadla mě taková myšlenka,že jsem si pořídil TDI,abych ušetřil a né abych do auta strkal tisíce s tím,že budu pak jezdit za 8L..A když bych i s tím výkonem měl jezdit za 6,tak potom nevím,,k čemu by tam byl.. Takže jsem si udělal "ALH" se softem na 81kW a jsem spokojený..A že je to sakra znát,když ukazatel nafty padá velice pomalu..vilozx6 píše:Ta čo si sa tak rozhodol? Tiež mám niekedy také hriešne myšlienky
já tě za 14dní svezu a třeba si to ještě rozmyslíšRudisTDic píše:Jsou věci mezi nebem a zemí a tohle je jedna z nich![]()
A druhá je ta,,že mám na cestě již druhého potomka,,tudíž už nebude tolik financí a času na "honění" koní jako předtím..Možná někdy v budoucnu se do toho pustím znovu,ale zatím si dám pauzu a budu si užívat těch brutálních 81kW..
To budeš mať niečo ako ja v podpise, myslím OKTU. Maximálka rovnaká ako pri G4 a ušetrené 3500€urokorún. Papá to od 4,5l do 5,5l a viac ľudí mi povedalo, že sa im zdá, že to ide super. Ale súhlas. Kým je človek slobodný, alebo nemá potomkov a ma prácu budiš. Potom už rozmýšľa inak.RudisTDic píše:no napadla mě taková myšlenka,že jsem si pořídil TDI,abych ušetřil a né abych do auta strkal tisíce s tím,že budu pak jezdit za 8L..A když bych i s tím výkonem měl jezdit za 6,tak potom nevím,,k čemu by tam byl.. Takže jsem si udělal "ALH" se softem na 81kW a jsem spokojený..A že je to sakra znát,když ukazatel nafty padá velice pomalu..vilozx6 píše:Ta čo si sa tak rozhodol? Tiež mám niekedy také hriešne myšlienky