Dela to urcite spouste lidem jen pres filtrbox to neni vubec slyset
skoda Fabie 1.9 Turbo-SDI
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
mě to někdy taky takhle zahuhlá i přes filtrbox, ale dělá to spíš při ubrání.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
- Brouk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Fabie online
http://www.telc.eu/turista_a_volny_cas/ ... _hradce_70
druha z prava ... skoda ze tato kamera jen dela snimky
http://www.telc.eu/turista_a_volny_cas/ ... _hradce_70
druha z prava ... skoda ze tato kamera jen dela snimky
ten snih za ni je bily. skoro neni poznat ze je to ona. jsi si to mel trochu oznackovat
stejne jako ty jsem premyslel nad felicii ale mel jsem strach z te papirove kastle a uchyceni predni napravy. proto jsem se tehda pustil do rapida na nej se zase v dnesni dobe spatne shaneji dily. co takhle nejake retro? treba octavia nebk felicia tdi 
-
turbo kamna power
- Aktivista
-
Forest
- Aktivista
@turbo kamna power: Plne chapu Tvoje opovrzeni, nicmene mel jsem tu cest poznat Felicii s 1,8 turbo a rozhodne to melo neco do sebe. Verim, ze srdcarovi se z toho obraci zaludek ale kdyz se od toho clovek oprosti a zacne vnimat krasu estetickou (dnes uz na pokraji vymreni) snoubici se s funkcnosti tak je celkem mile prekvapen.
Priznam se, ze jednu dobu jsem dost vazne uvazoval o "zprneni" jednoho Carmana, ktery byl bez motoru a papiru a pritom ve velmi slusnem stavu k mani za velice zajimavou cenu. Nastesti k tomu nedoslo
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)