Chlapi, máte na pravé páčce regulaci rychlosti cyklovače (podobně jako na OCT) u Sharana / Galaxy / Ahlambry ???
Já jen, že já nemám......... (ale v elektrických schematech je uvedený).
Dotaz k cyklovači stěračů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dotaz k cyklovači stěračů
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Mám starší model 1999.
Mám v autě cyklovač - neříkám, že nemám - ale nechápu, jak se reguluje jeho cyklus. Když prší hustě, cykluje rychleji, když drobně mrholí, cykluje pomaleji - ale co ho řídí.............???
Mám v autě cyklovač - neříkám, že nemám - ale nechápu, jak se reguluje jeho cyklus. Když prší hustě, cykluje rychleji, když drobně mrholí, cykluje pomaleji - ale co ho řídí.............???
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
-
- Přispěvovatel
Já ho tam mám Alhambra 2002.A nefunguje ten tvůj cyklovač jako třeba ne fleicii.Tam přímo na páčce není,ale můžeš si na něm zvolit rychlost jakou potřebuješ.Funguje tak,že na poprvé ťukneš do páčky nahoru a setřou ti stěrače okno,páčka se vrátí silou pružiny to původní polohy a až budeš chtít stírat okno tak tu páčku zvendeš nahoru až se zaaretuje v té první poloze.Pak ti budou stěrače utírat sklo v takovém intervalu jaký si nastavíš.Pokaždé když stěrače vypneš a vypneš zapalování tak se nastavený cyklus vyruší,Tak je to na feldě nevím jak je to na tvém autě vyzkoušej a uvidíš,třeba to půjde i dolů.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
Nemáš tam dodělaný dešťový senzor,jináč to možný neni...ty už s těma stěračema radši nic nedělejMarek77 píše:Mám starší model 1999.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel