mám octavia ASV 81 kw. žere to jako tank.na plnou nádrž sem najel sotva 700 KM a to sem dokupoval ještě za 500kč.
auto je bez chipu, nový termostat,nový turbo, čistý sání. pamět závad čistá, pneu nafouklá, nic nevázne. Výkon je ok
rozvody dělaný, předstřik na čáře. na čidlo se mrknu jaký má průběh od studenýho až do ohřátí. docela mě to sere. mám ještě agr předělaný na AHF a na nádž skoro 800km a to jezdím svižně.
vynecht píše:Co teplota vody (nemyslím co ukazuje budík), nemáš termostat v háji (neotvírá brzo)
nahoře má napsaná:Termostat nový
Edit// Co lambda?ale to by zas diagnostika vyčetla si myslím,každopádně to můžeš napíchnout a kouknout na hodnoty lambda
Naposledy upravil(a) PetrSs dne 19 úno 2013, 15:54, celkem upraveno 1 x.
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+ Softwarové úpravy vozů od firmy APR
možná že nevěřím, vyjedu nádž na dojezd 0km a zbytek odsaju z nádrže a uvídí se kolik tam bude, je jasný že něco jo, ne aby na namě koukalo 10 litrů. i tak je spotřeba velká
michal600 píše:možná že nevěřím, vyjedu nádž na dojezd 0km a zbytek odsaju z nádrže a uvídí se kolik tam bude, je jasný že něco jo, ne aby na namě koukalo 10 litrů. i tak je spotřeba velká
Nedělal si předtím rozvody například?Já musel pak donastavovat předvstřik na čerpadle...Uvidíš no,dej pak vědět až koukneš do nádrže
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+ Softwarové úpravy vozů od firmy APR