Vývoj - testování - opravy pro Common rail
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vývoj - testování - opravy pro Common rail
jelikož nejde odpovědet na Váš článek viz.název tématu.,, prostě musím reagovat... máte to napsaný pěkně ale asi o tom víte celkem hovno..jen reaguji na komferenci FCD kde jste přednášely,,Na rovinu katastrofa a akorát jste udělaly ze sebe debile před hromadou odborníku..Abych se přinal nečekal jsem to.A doufam že existuje vysvělení například požití nějakého bíleho prášku atd...
-
- Aktivista
Re: Vývoj - testování - opravy pro Common rail
Aneb "Podle sebe, soudim tebe". Verim, ze toto je rozumne vysvetleni smysl a logiku postradajiciho uvodniho prispevku.tomtt250 píše:požití nějakého bíleho prášku atd...
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Já tohle nedělám, ale s takhle podanou kritikou, bych se mohl považovat za debila sám.peeeetr píše:Čekal jsem, kdo si první rejpne.

Jedině by pro to existovala omluva v podobě nějakého bílého prášku...

V ČR je to jistě polehčující okolnost.

MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den pane Luboši Loubale z Brna,tomtt250 píše:jelikož nejde odpovědet na Váš článek viz.název tématu.,, prostě musím reagovat... máte to napsaný pěkně ale asi o tom víte celkem hovno..jen reaguji na komferenci FCD kde jste přednášely,,Na rovinu katastrofa a akorát jste udělaly ze sebe debile před hromadou odborníku..Abych se přinal nečekal jsem to.A doufam že existuje vysvělení například požití nějakého bíleho prášku atd...
díky za kritiku, přesto že byla napsana jako od teenagera, který nevychodil 4. třídu základní školy, jsem asi pochopil, co jste chtěl napsat. Každá kritika je podnětná, abychom se mohli zlepšit, a zamyslím se nad ní.
Jen bych měl jednu poznámku, příště zkuste vybrat vhodnější kategorii pro umístění tématu, musel jsem jej přesunout.
Také netuším, proč jste zvolil právě tuto formu kritiky, a to umístění tohoto příspěvku do kategorie Zvyšování výkonu, "pomyslně" anonymně.
Byla spousta lidí, kteří nám do očí řekli, co si myslí, ať už pozitivní nebo negativní reakce, a za svůj názor se nestyděli.
Někdo je asi holt přímější, a někdo je asi holt takový klávesnicový guru vystřelující tzv. anonymní šípy, vystupující pod mnoha různými nicky, a vyvolávající takováto i jiná témata.
Když už tedy máme zde otázky na tělo. Co Vás vede k tomu vystupovat pod nickem tomtt250 a gerii popř. dalšími?
Např. toto téma:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
CO má za smysl založit téma jako jedna osoba a pak si jako druhá osoba odpovídat? Trošku mi to nejde do hlavy. Netrpíte samotou?
Tedy děkuji za názor, pokusíme se zlepšit a doufám že jsme Vás příliš nepohoršili.
Já jsem také čekal kdy nám opět někdo naplive do obličeje.
Já bych chtěl vidět Vás v takto krátkém čase. Určitě byste byl famózní.
Jak řekl Reesha, člověk se učí celý život. Nikdo zde neví všechno, neustále si člověk doplňuje znalosti a praxí získává zkušenosti.
Nebudu zde nic obhajovat, svojí práci děláme kvalitně a poctivě.
Zajímavé je, že i přes takový propadák, trapas a katastrofu nám lidé (servisy) volají, chtějí konzultaci (na kterou je čas a prostor) a stojí o navázání spolupráce. Opravdu zvláštní nemyslíte?
Takže děkujeme za názor a pokud mi chcete ještě něco zajímavého, jsem k dispozici na telefonu.
Můžete mě rozsekat argumenty. Možná se od Vás něčemu přiučím.
Já bych chtěl vidět Vás v takto krátkém čase. Určitě byste byl famózní.
Jak řekl Reesha, člověk se učí celý život. Nikdo zde neví všechno, neustále si člověk doplňuje znalosti a praxí získává zkušenosti.
Nebudu zde nic obhajovat, svojí práci děláme kvalitně a poctivě.
Zajímavé je, že i přes takový propadák, trapas a katastrofu nám lidé (servisy) volají, chtějí konzultaci (na kterou je čas a prostor) a stojí o navázání spolupráce. Opravdu zvláštní nemyslíte?
Takže děkujeme za názor a pokud mi chcete ještě něco zajímavého, jsem k dispozici na telefonu.
Můžete mě rozsekat argumenty. Možná se od Vás něčemu přiučím.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
-
- Aktivista
Nabizi se rozumne vysvetleni (mimo rozdvojeni osobnosti), ze se dotycny citil nedoceneny a potreboval se pochlubit a druhym profilem povzbudit ohlas.reesha píše:Co Vás vede k tomu vystupovat pod nickem tomtt250 a gerii popř. dalšími?
Např. toto téma:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
CO má za smysl založit téma jako jedna osoba a pak si jako druhá osoba odpovídat?
A pritom stacilo zalozit nove tema v sekci "Vozy clenu fora" a verim, ze by se naslo dostatek obdivovatelu, zvlaste v pripade, ze by to bylo s jistou davkou skromnosti.
... zvolene reseni je ovsem klukovina a ostuda

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

Napisal iba svoj nazor tak neviem co tu tolko placete. Nebol som na tej konferencii takze neviem posudit, ale mne sa jeho prispevok nevidi nijak negramotny ani inac pofiderny. Kazdy ma nejaky sposob vyjadrovania a ten clovek napisal iba svoje konstatovanie a dojmi z danej konferencie. Nic viac nic menej. Aha uz viem niekto sa tu opovazil utrusit kritiku na adresu admina
Kazda kritika sa zle pocuva, no pokial ju dotknuta strana prijme a pouci sa znej tak ju to posunie kvalitativne omnoho dalej.
Tiez som kedysi prednasal po vedeckych konferenciach na akademickej pode. Sice moje prednasky chvalabohu nikdy neboli fiasko, ale ked sa do mna zopar zucastnenych pustilo ako osi, tiez mi to nebolo prijemne, hlavne ked mali pravdu a mne uz dochadzali argumenty. Ale dalo mi to vela, pretoze na mnou rozoberanu problematiku sa pozerali z uplne ineho uhla a tak mi otvorili spustu novych moznosti, ktore som si predtym nevsimol alebo som ich nepovazoval za postatne. Ono je sakra neprijemny pocit ked do vas zacnu rypat sami profesori a docenti. To som sa varil vo vlastnej stave. Nejednou otazkou ma vyviedli z miery. Mal som co robit aby som im argumentoval, dokazal to vyvratit, alebo ked uz nebolo kam z konopi tak to aspon uhral do outu, aby som tam nebol za blbca. Bola to tvrda skola zivota. Ked si to tak vezmem, som rad ze to uz nemusim zazivat znova.

Tiez som kedysi prednasal po vedeckych konferenciach na akademickej pode. Sice moje prednasky chvalabohu nikdy neboli fiasko, ale ked sa do mna zopar zucastnenych pustilo ako osi, tiez mi to nebolo prijemne, hlavne ked mali pravdu a mne uz dochadzali argumenty. Ale dalo mi to vela, pretoze na mnou rozoberanu problematiku sa pozerali z uplne ineho uhla a tak mi otvorili spustu novych moznosti, ktore som si predtym nevsimol alebo som ich nepovazoval za postatne. Ono je sakra neprijemny pocit ked do vas zacnu rypat sami profesori a docenti. To som sa varil vo vlastnej stave. Nejednou otazkou ma vyviedli z miery. Mal som co robit aby som im argumentoval, dokazal to vyvratit, alebo ked uz nebolo kam z konopi tak to aspon uhral do outu, aby som tam nebol za blbca. Bola to tvrda skola zivota. Ked si to tak vezmem, som rad ze to uz nemusim zazivat znova.
Co prosím?TDI tech píše:... ale mne sa jeho prispevok nevidi nijak negramotny ...
Číst umíš?

Takže jestli tomu dobře rozumím, pán si založil téma jak jezdí jeho kámoš a pak je překvapený, že to je on samotný?
Tak to neke.

Jinými slovy nenápadně naznačit, jak jsem dobrý.

Nicméně jede moc pěkně

MORE POWER?
DIESELPOWER!
DIESELPOWER!
Tak teď nevím, jestli si to nechopil ty anebo my.TDI tech píše:Napisal iba svoj nazor tak neviem co tu tolko placete. Nebol som na tej konferencii takze neviem posudit, ale mne sa jeho prispevok nevidi nijak negramotny ani inac pofiderny. Kazdy ma nejaky sposob vyjadrovania a ten clovek napisal iba svoje konstatovanie a dojmi z danej konferencie. Nic viac nic menej. Aha uz viem niekto sa tu opovazil utrusit kritiku na adresu adminaKazda kritika sa zle pocuva, no pokial ju dotknuta strana prijme a pouci sa znej tak ju to posunie kvalitativne omnoho dalej.
Pokud náš komentář vyzněl jako uražená ješitnost, tak je to samozřejmě hloupost. Nedomnívám se však, že je to takto napsáno.
Co se týče kritiky, tak já s ní absolutně nemám problém.
Pokud se k nám však někdo bude chovat jako buran a hulvát, nemůže očekávat kloudnou debatu.
Urážet umí každý, to není umění. My se snažíme něco budovat, dělat věci kvalitně a pořádně a nikdy jsem neřekl, že jsme nějaké hvězdy.
Jsme jenom lidé, kteří mají svoji práci rádi a fandí jí.
Moc rád si pohovořím s kýmkoliv na jakékoliv téma. Nikdy jsem neřekl, že víme nebo umíme všechno, naopak.
Pořád se učíme a učit budeme a budeme k tomu přistupovat s vážností, jelikož téma je nesnadné a jeho realizace obtížná.
Pokud má někdo velmi omezený čas, je nervózní, protože na něj hledí velké množství lidí, může se to projevit.
Chtěli jsme do toho jít, chtěli jsme to zkusit. Okusit novou zkušenost, poznat nové lidi.
Holt se vždy najde malá skupinka buřičů, kterým v první řadě půjde přesně o toto - urážet a napadat.
V rámci Prahy a jiných krajů nás kontaktují servisy, které chtějí o tématech hovořit a pokud je to v mých silách, rád lidem pomůžu.
Říci o nás, že víme ho*no, prostě nemá smysl komentovat.
Ujištuju dotyčného, že osobně jsem celé realizaci v rámci common rail věnoval mnoho času a mnoho nocí v práci, než se nám začalo dařit dávat věci dohromady, tak aby vše stabilně fungovalo.
Rád si poslechnu kritiku v normální formě. Rád se z ní ponaučím pro příště, protože my jdeme dál a rozhodně se nenecháme otrávit a odradit.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
tak trochu jsme čekaly že se tohle stane....holt nemluvím sám za sebe, a vůbec mě je to jedno, Vy jste si udělaly vyzitku sami za sebe...I já jsem to od Vás nečekal. pokud se nemýlím bude celýá konferene na DVD tak pak většina lidí posoudit sama...Hlavně nesudte někoho koho neznáte.. Já Vas vždy bral jako lidí kteží ví co dělají...Doporučení dál čipujte auta ale nepřednášejte....
... už se na tu gramatyku prosym tě viser, jotomtt250 píše:tak trochu jsme čekaly že se tohle stane....holt nemluvím sám za sebe, a vůbec mě je to jedno, Vy jste si udělaly vyzitku sami za sebe...I já jsem to od Vás nečekal. pokud se nemýlím bude celýá konferene na DVD tak pak většina lidí posoudit sama...Hlavně nesudte někoho koho neznáte.. Já Vas vždy bral jako lidí kteží ví co dělají...Doporučení dál čipujte auta ale nepřednášejte....

Pěkná vizitka

GIV Variant TDi ???kW