no ona ale nechytne....Eddy91 píše:podíval bych se na relé 109 a popripade zkusit vymenit a vyzkouset jestli bude chcipat nebo ne
Chcípla za jízdy Oktavia I TDI 66KW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
není to spíš ALH? jinak oktávka ho má v releové sadě pod volantem.jinak mě takhle chcípal za jízdy auto termoventil na filtru.je na vracečce a prakticky zastavil proudění nafty zpět.pak jsem vždy musel zalít filtr a odšroubovat trubky.párkrát otoči než chcala nafta a pak zase pár km v pohodě....jinak k tomu relé.pokud je vadné,tak před startem neproblikne žlutá spirála a pak to nechytne...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
OťasTDi píše:není to spíš ALH? jinak oktávka ho má v releové sadě pod volantem.jinak mě takhle chcípal za jízdy auto termoventil na filtru.je na vracečce a prakticky zastavil proudění nafty zpět.pak jsem vždy musel zalít filtr a odšroubovat trubky.párkrát otoči než chcala nafta a pak zase pár km v pohodě....jinak k tomu relé.pokud je vadné,tak před startem neproblikne žlutá spirála a pak to nechytne...
tak to bude asi ono, žlutá svítí normálně...
Díky
pokud neproblikne ta spirála a nebo se nelze spojit s vagem s řj motoru,je to to relé...ale může to být i něco jiného,ale to bys to musel mít doma a podívat se,co to přesně dělá,nebo nedělá
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23