vaha vzduchu FRS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vaha vzduchu FRS
ahoj lidi.Mam problem, namontoval jsem 2260VK a bohuzel mi ve 4000ot zkratuje vaha vzduchu auto cukne a rozsviti se mi motor ale auto jede i pak normalne.Prej mam zkusit vahu vzduchu z 3.0 nebo tuhle predelat a to tak aby mi nepresahla 5V.Nema nekdo zkusenosti s 2260VK na FRS? (kdyz ji odstranim huli to jako prase a to nechci) .
Škoda Octavia RS III
VW PAssat B8- 110KW
VW PAssat B8- 110KW
Re: vaha vzduchu FRS
Ahoj já měl soft od TDIFUNa a dá se říct že bez kouře 270ps a 470NM...váha off.Nebál bych se toho když to bude dělat někdo kdo tomu rozumí jako FUNHegesak píše:ahoj lidi.Mam problem, namontoval jsem 2260VK a bohuzel mi ve 4000ot zkratuje vaha vzduchu auto cukne a rozsviti se mi motor ale auto jede i pak normalne.Prej mam zkusit vahu vzduchu z 3.0 nebo tuhle predelat a to tak aby mi nepresahla 5V.Nema nekdo zkusenosti s 2260VK na FRS? (kdyz ji odstranim huli to jako prase a to nechci) .

Fabia RS
-
- Aktivista
Do dilny ano, ale chiptunerske. V DP Ti to udelaji i s vahou - Jim resil tusim stejny problem kdyz presedlal ze 1756 na 2260.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)