no jak jsem psal, přijde mi to, i podle těch hodnot, že tam nejde nafta a řešil jsem něco podobnýho a byli přehozený hadice, jak jsem psal, zkusil bych flašku přímo na tandem, bez filtru
Dekuju:-) Skusim to primo na ten tandem bez filtru. Mate nejaky figl at se to tam pod kapotou nevytece a funguje to?? Pet lahev a ve vrsku nejak pridela hadicku?? Diky:-) zitra tu dam fotky jak mi ty hadice vedou:-) Na tandemu ta trubicka co je vys je vstupni??Dekuju
Tak jsem se podíval na ty hadice...Nejsem si jisty,ale vstupni hadice jsou oznaceny na konci bílym koncem a ta co vede zpátky by měla mít modre označení..Jen moc nechápu proč mi tam vede snimač teploty paliva,na hadičce která podle mě vede ven z motoru ..Pořídil jsem Pár fotek ,snad z toho bude patrne jestli jsou dobře zapojene a nebo nikoliv.. Potřeboval bych poradit jak si pripravit tu flašku,abych obešel ten naftovy filtr a at to vede z flašky přímo do tandemu Děkuji za nazory
Mas to stejne zapojene?:-) dekujii:-)
V patek bych to mel dat na okouknuti panovi,ze by mi zmeril tlak nafty primo v hlave:-) Tak snad:-) Kdyby Vas jeste neco napadlo,budu rad
Rebelista píše:Mas to stejne zapojene?:-) dekujii:-)
V patek bych to mel dat na okouknuti panovi,ze by mi zmeril tlak nafty primo v hlave:-) Tak snad:-) Kdyby Vas jeste neco napadlo,budu rad
zítra ti udělám foto
seat exeo ST 125kw
vw passat B5,1,9tdi,ajm,gt 1749VA,egr off,kat off