Škubání Passat 1.9TDI 85KW AJM 1999-prosím o okouknutí logu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Toncek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Toncek »

Obrázek
Obrázek

fotil sem až ted večer tak toho nebylo moc vidět,jestli bude potřebaudělat lepší foto klidně písni,ale zda se mě že je to zapojené stejně jako tvoje
seat exeo ST 125kw
vw passat B5,1,9tdi,ajm,gt 1749VA,egr off,kat off
Rebelista
Sběrač informací

Příspěvek od Rebelista »

Děkuji ti moc za fotečku.Vypada to uplně stejně...Takže v tom problem nebude :( Tož co těd? :D Už jsem se díval i u nadrže a mám to dobře..
Kdyby jste nahodou na něco přišli,tak se o to prosím podělte :)
Mám na pátek domluveného pána,co by mi změřil přímo tlak nafty v hlavě..Tím by se podle mě hodně vyřešilo..Uvidime.Děkuji ještě jednou za fotky :)
Rebelista
Sběrač informací

Příspěvek od Rebelista »

Taaakkk timto bych chtel podekovat uzivateli Toncek za fotečky a Humlovi za vzdálenou diagnostiku!!!! Jste neskutečný frajer!!! Na petlahev to necukalo.Tak jsem nahodil čire hadice mezi potrubi a filt a z filtru do tandemu.A v tom bebechu co predehriva naftu do motoru jsem mel asi trhlinku a šla mi do tandemu naftova pěna:-) Tak jse filtr vytahňuty ven a je tam obycejny bez predehrevu a auto jede jako nikdy predtim:-) Dekuji moc!!!! A pro klubáky...Važte si ,že tu máte takového odborníka jaky je HUML!!!!! Dekuji
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“