Zdravim...mam fabii I RS...pri montazi denniho sviceni z Fabie II RS jsem zjistil ze mi nepasujou konekrory....na moji fabce jsou nejspis predfacelift a ja asi potrebuju facelift teda jestli je to opravdu tak? mam jen dvou pinove a denni sviceni z IIRS jsou 3 pinove...muzete mi poradit kde je sehnat a jestli mam pravdu? a jestli nebude problem s kabelama kdyz mam jen dvou pinove a potrebuju tri...moc diky za pomoc
Naposledy upravil(a) msmity dne 10 bře 2013, 17:51, celkem upraveno 1 x.
no podle mého názoru musíš přetáhnout svazky za třídrátové...mínus,pak plus pro mlhovku a plus pro tu žárovku na denní svícení a pak ten drát na denní svícení zapojit (ale nevím přesně kam,ale možná do přepínače světel)
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
aha takze celkem slozite...koukam.....nejde to udelat treba nejak provizorne? nejsem zrovna elektrikar? (jestli by se z tech dvou kabilku nedalo udelat tri?)
Kup si ve škodovce tři pin konektor a máš to! Zapojíš jen dva piny které tam máš a svítíš! Ale budeš to zapínat jako mlhovku nebude ti to chodit jak má jako automatika! Třetí pin pokud daš proti kostre tak to svítí jako obrys cca poloviční výkon! Dál sem to na A6 na parkovačky a řidič to měl za 500,-
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
OťasTDi píše:no to jo,ale u starých mlhovek máš jen jednu žárovku pro mlhovku...a u nových máš dvě - jednu pro mlhovku a jednu pro svícení....je to tak?
ne není když je to led
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
Klidně! Prostě když tam pustíš 12V tak to bude svítit úplně stejně jak mlhovky! Ten třetí pin je dá se říct na nic
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
no já teda nevím z legislativního hlediska,jestli mu to projde na STK....no kolega prostě myslel zapojit mlhovky a používat je jako denní svícení,ale podle mě to tak být nemá a na STK by mohli mít kecy...ale každýho věc
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
a jak bych to mel teda zapojit? vim ze klasicky se to ma v ovladaci svetel prepinovat z pozice NL (mlhovky) na pozici TFL (denni sviceni) ale nevim jestli to pak bude fungovat kdyz budu mit zapojeny jen dva piny
kdyby jsi zbytečně nezakládal 2 stejná témata tak tam už odpověď odemne byla jak to má být správně a stačí ti dotáhnout jeden drát a ten od mlhovek přepinovat....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Jak to myslis dotahnout jeden drat? Tim prepinovanǐm myslis co jsem psal ohledne prepinace svetel? Dik....klasicky to DS ma dve pozice sviceni a me to s tema dvouma kablikama nebude svitit na 30% s hlavnima svetlama ale jenom 100% s vypnutyma svetlama....tudiz kdyz to prepinuju bude se mi to ds zapinat automaticky?