Rozebrání výfukové části na turbu 1.9 TDI AHF

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Krulda
Nováček
Odpovědi: 0

Rozebrání výfukové části na turbu 1.9 TDI AHF

Příspěvek od Krulda »

Zdravím , jelikož mám celý motor venku a zjistil jsem že je na turbu zalehlá regulace chtěl bych ho vyčistit a vypodložít válečky .Na co si dát pozor ? a jaký je postup při demontáži vyfukové části z turba ? pročetl jsem celé toto téma http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... url].Možná jsem debil(wallbash) ale raději se zeptám děkuju za každou radu :)[/url]
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

povolit 6 sroubku M6 a rozlousknout ho,pripadne nahrat. Pak nahrat znova a dost peclive a povolit 3 torxy co drzi regulaci. Vycistit vypodlozit,slozit, pripadne dostelovat predpeti actuatoru.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Krulda
Nováček

Příspěvek od Krulda »

Zní to hezky,nikdy jsem to nedělal tak z toho mám trošku strach .. abych ho pak nemusel vozit někomu převážit a tak
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

nesmis povolit stredovou maticku a neohnout zadnou rotorovou lopatku. Pak je dulezity pri skladani dbat na to, aby zapadla hlavni ovladaci packa do toho prstence a na statoru kolicek do stredovyho uzlu. Ten je tam sichr pro spravnou vzajemnou polohu.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“