spinač otvorenych dverí G4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
spinač otvorenych dverí G4
Zdravim na vodičovych dverach mi nefunguje spinač otvorenych dveri (ked otvorim dvere nerozsvieti sa svetlo) všetky ostatne idu... tak sa chcem spytať že čo mam vymenit teda kupiť ? lebo som pozeral že to bude asi niaka sučast zamku,. neviem nevyznam sa do toho .. diky za rady.
a ja bych se chtel zeptat
me nefunguje stropni osvětleni kdyz otevru spolujezdcovi dvere, je to taky mikrospinacem v zamku? nebo ktery je dverni kontakt? na to svetlo - tusim ze v zamku jsou ctyri ty mikrospinace...
jinak vse funguje - zamykani, nezkousel jsem stahovani oken, to zkusim
diky za rady
me nefunguje stropni osvětleni kdyz otevru spolujezdcovi dvere, je to taky mikrospinacem v zamku? nebo ktery je dverni kontakt? na to svetlo - tusim ze v zamku jsou ctyri ty mikrospinace...
diky za rady
serou me motorkari s dalkovema svetlama, bandit power
když vyndaš zamek tak je to ten mikrospínač na modrem a červenem kabelu ten ovlada osvětlenílosmiros píše:a ja bych se chtel zeptat
diky za rady
Tiguan 2 2.0 tdi
tak jsem sundal zamek, byl to ten mikrospinac na cervenem a modrem kabelu, je to videt zvenku
sundal jsem ho prehodil vrsek z mikrospinace, ktery jsem koupil u TME a pak jsem zjistil, ze ta cast co spina mikrak je vydrena, tak jsem ji trochu dolepil lepidlem aby nabyla, trosku v ramci moznosti dobrousil a zatim to funguje, tak jsem zvedav.
akorat nevim, jestli jste nekdo nepredelavali stropni svetlo na led diody, chova se mi to nejak divne - stropni lampicky po zhasnuti vseho trosku sviti, (s ledkama), nameril jsem na nich 5V, coz je napeti ktere asi zarovku nerozsvitilo, ale ledku jo a vubec nevim proc je tam zrovna tohle...
sundal jsem ho prehodil vrsek z mikrospinace, ktery jsem koupil u TME a pak jsem zjistil, ze ta cast co spina mikrak je vydrena, tak jsem ji trochu dolepil lepidlem aby nabyla, trosku v ramci moznosti dobrousil a zatim to funguje, tak jsem zvedav.
akorat nevim, jestli jste nekdo nepredelavali stropni svetlo na led diody, chova se mi to nejak divne - stropni lampicky po zhasnuti vseho trosku sviti, (s ledkama), nameril jsem na nich 5V, coz je napeti ktere asi zarovku nerozsvitilo, ale ledku jo a vubec nevim proc je tam zrovna tohle...
serou me motorkari s dalkovema svetlama, bandit power
Jo o tom už jsem někde na seat foru četl že vyměnil za led a svítilo jinak http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavo ... -zamku.htm
Seat toledo rv04 66kw rotačka
tady se to řešilo nejsí sám komu svíti http://www.seat-forum.cz/viewtopic.php? ... 855492a273
Seat toledo rv04 66kw rotačka