vstřiky Siemens zdarma

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Janosik93
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Janosik93 »

ja robím vo vw a denne ich meníme na cca 4-roch autách. davaju sa tam zasa siemens, a ako bolo písane su už upravene
pimpi2
Nováček

Příspěvek od pimpi2 »

Tak se sváma taky podělim se svíma zkušenostma s výměnou vstřiku na mem Touranu rv. 2006 motor bmn. V prosinci mi odešel jeden vstřik napřed jsem ho chtěl nechat zrepasovat, nějaký pán to prý umí. Po brouzdání na internetu jsem se dozvěděl že by prý měla být výměna zdarma. Tak jsem hned druhý den letěl do autorizováného servisu u nás ve městě tam mi bylo zděleno že se musí na to zeptsat jestli se to vztahuje i na muj vuz a že se vždy mění jen jeden vstřik po 4 dnech každodeních naštěv jsem se dozvěděl že to nejde a že nebyl měněnej olej v autorizovaném servisu. Tak jsem si řekl že vyzkoušim ještě jiný servis sice vzdálenej 100km ale přístup byl hned jinej, řekli že mám narok i bez servisní knížky at auto dotahnu. Nakonec jsem dostal všechny vstřiky zdarma+kabeláž.
steilmann
Nováček

Příspěvek od steilmann »

Naprostý souhlas, není servis jako servis, i když se jedná o autorizovaný servis VW a předpokládám tedy, že budou řešit stejný problém shodně, nebo alespoň podobně. Vždy je to o lidech, ostatně jako v každém oboru lidské činnosti.
VW Passat 2,OTDI/103 kW BKP
Janosik93
Přispěvovatel

Příspěvek od Janosik93 »

u nás to nieje problem
autoelektrika
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autoelektrika »

Nevíte jak je to se Seatem,nebo Škodovkou?
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

rovnako
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Ono totiž některé servisy se snaží, aby na svolávačku přišlo co nejméně lidí, z těch ještě pár pošlou někam že nemají nárok.. ale samozřejmě opravy "provedou" nejlíp všem, vykážou to VW, dostanou odpovídající počet vstřiků a ty pak prodávájí...
tak se to dělá
autoelektrika
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autoelektrika »

Mluvil jsem s kamarádem co dělá ve Škodovce a říkal,že se D,nebo M do Škodovky nikdy seriově nedávali,takže bohužel se to prý na Oktávku nevztahuje...
pala
Přispěvovatel

Příspěvek od pala »

autoelektrika píše:Mluvil jsem s kamarádem co dělá ve Škodovce a říkal,že se D,nebo M do Škodovky nikdy seriově nedávali,takže bohužel se to prý na Oktávku nevztahuje...
ale dávali, konkrétne M do O RS - 125 kW
Octávia 2.0TDI 103kW BKD
Janosik93
Přispěvovatel

Příspěvek od Janosik93 »

menia sa len určite typy vstrekovačov. na zvolavačku sa zakaznici volaju, ktorých mame v systeme. ak nechodíš do vw, my nevieme, kde to auto je .
stačí ak si bol v danom servise raz, a mali by ti potom volať . alebo sa môže každý nasačkovať do vw sám :D
Čapíno
Nováček

Příspěvek od Čapíno »

čau, a na audi se to také vztahuje ? mám A4 103 kw 16V motor blb ....
pala
Přispěvovatel

Příspěvek od pala »

BLB máš BOSCH
Octávia 2.0TDI 103kW BKD
XENON
Sběrač informací

Příspěvek od XENON »

Pánové zdravím Vás,
včera jsem se byl také informovat v Havířovském autosalonu Škoda na výše vámi uváděnou akci Škodovky, pro výměnu vstřiků na mém autě.Musím zde uvést, že o této akci něco věděli, ale!,opět tam zazněla zásadní otázka - jestli-pak jsem pravidelně servisoval můj vůz v autorizovaném servisu Škoda.Samozřejmě své auto v autorizovaném servisu neservisuji(protože jsou drazí, ale odvolal jsem se na zde výše uvedený dopis od p. Skaji ze Škody auto péče o zákazníky a to, že tato akce není podmíněna těmito servis.intervaly.Musím říct, že vyvalili na mně oči a sdělili mi, že budeme tedy postupovat řádným postupem.To znamená - ofotí servisní knížku, pošlou ji do Škodovky a počkají na vyjádření.Tak že v pondělí se mi to rozběhne a uvidíme jak to Škodovka rozhodne... .Musím zde ještě uvést, že podle vinu mi předběžně sdělili, že mé auto spadá do této akce výměny vstřiků, ale že se ještě na to podívají.Tak že tohle je zatím informace, kterou jsem obdržel já. UVIDÍME CO DÁL ... .

Zdravím Vás pánové,
tak že včera jsem byl opět v onom Havířovském autoservise Škoda.Zkopírovali si servisní knížku, ale už není údajně nutné, aby si ověřovali u Škodovky, jestli mi tu výměnu budou provádět.Už je to hotová věc (zřejmě si to ověřili po mé páteční návštěvě), no a ihned vzali auto na dílnu, kde zjišťovali kolik že těch vstřiků vymění.Já jsem jim pochopitelně neřekl, že jsem jž v nedávné minulosti musel jeden měnit. No a oni mi řekli že se budou měnit 3.kusy.Tak že ten jeden je zřejmě už z té nové série.Dále se přistoupilo k objednání vstřiků a ejhle, ony nejsou v centrálním skladě a nikdo neví kdy budou ...???!!! Tak že Škodovka pokulhává s náhradníma dílama.Jinak bych chtěl ještě tady uvést, že při vypisování zákazkového listu přijímacího technika, mu z počítače vyjely všechny postupy prací včetně všech dílů(i obrázků), které mají být při této výměně provedeny.Musím se ale přiznat, že jsem tam neviděl výměnu elektrické lišty vstřikovačů...??? Možná to mají pojmenované jinak ...?Tak nevím.
Chtěl jsem se zeptat Vás, kteří tu výměnu už máte provedenou - víte co všechno Vám tam měnili ???
Janosik93
Přispěvovatel

Příspěvek od Janosik93 »

u passata sa menia vstreky, kabelaž, a 4 nastavovacie skrutky. u audi len vstrekovač a anstavovacie skrutky. ako je to u škody, to neviem
picichvist
Nováček

Dotaz

Příspěvek od picichvist »

Prosím vás mam vozidlo s pokaženým vstřikem a tady píšete , že se akce vztahuje na jedoucí vozi , jsem na zitřek objednaný do servisu a nevím jestli mi ho vezmou , když ho dovezu na laně , nebo tam mam doskakat na 3 valce???? děkuji
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“