Problém s čerpadlem / jak to celé nastavit ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Aha, takže jestli tomu dobře rozumím, tak to může být přiškrcený až tak moc, že to tolik žere. Je tak?
Jak jsem psal, když jsem se v tom dneska vrtal, tak jsem ubral co to šlo. Naftu tam mám jen na pár kilometrů, takže to tak nechám, uvidím co najedu a pak když tak půjdu opačným směrem.
Jenže, když jsem mu přidával před úpravami a během nich tak mi zůstával vyset volnoběh a to mi tady někdo psal, že mám ubrat naftu. A to bylo jen o cca 1/4 otáčky. Tak teď nevím.
Kde ještě jinde by eventuelně mohl být problém?
Asi si říkáte proč to nedá do servisu. Jojo, dal už dvakrát a nic. Peníze pryč a výsledek žádný, tak se v tom radši vrtám sám. Plno z toho co jsem chtěl jsem už udělal, tohle je poslední věc, která mne na tomhle autě trápí.
Jinak nevím jestli to bude k něčemu platné, ale napadlo mne to ukázat. Tady: http://youtu.be/ZgmMeKzDhIo
Je tam i detail na nastavení volnoběhu, ten jsem po dnešním štelování zašrouboval tak o 2cm.
Jak jsem psal, když jsem se v tom dneska vrtal, tak jsem ubral co to šlo. Naftu tam mám jen na pár kilometrů, takže to tak nechám, uvidím co najedu a pak když tak půjdu opačným směrem.
Jenže, když jsem mu přidával před úpravami a během nich tak mi zůstával vyset volnoběh a to mi tady někdo psal, že mám ubrat naftu. A to bylo jen o cca 1/4 otáčky. Tak teď nevím.
Kde ještě jinde by eventuelně mohl být problém?
Asi si říkáte proč to nedá do servisu. Jojo, dal už dvakrát a nic. Peníze pryč a výsledek žádný, tak se v tom radši vrtám sám. Plno z toho co jsem chtěl jsem už udělal, tohle je poslední věc, která mne na tomhle autě trápí.
Jinak nevím jestli to bude k něčemu platné, ale napadlo mne to ukázat. Tady: http://youtu.be/ZgmMeKzDhIo
Je tam i detail na nastavení volnoběhu, ten jsem po dnešním štelování zašrouboval tak o 2cm.
- gabo00000
- Aktivista
Odpovědi: 0
nafta na mechanickom cerpadle sa pridava po 1/4 otacky...ja som si to nastavoval tak ze som krutil po 1/4otacky dovtedy kym to neslo tak ako som chcel a zbytocne moc nehulilo....jednoduche...a podla mna je mozne ze koli tomu mas velku spotrebu ze ti tam ide zbytocne vela nafty....aj ked to na cierno nehuli...
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
amg 124 - a už jsi klidnější? Žere ti to pořád stejně, ale psychologicky je to lepší, ne? Teď jsem stál u pumpy za dědkem, nové auto za 400000 kč a neustále čuměl do nádrže a přidával naftu po kapkách, jen aby měl opravdu plno a neutekla mu nějaká desetinka..Já za ním stál jako vůl a sledoval jeho důležité snažení...Když auto jede dobře, má výkon, chytá, nepřibrzdují brzdy a nekouří , vše je v pohodě, tak co pořád všichni šetřílci měříte ?Kolikrát to chce spočítat si, kolik litrů se do nádrže fakticky natankovalo a ne kolik to stálo, protože jsem tehdy jezdil za tolik a tolik... 

nepropadat panice...