budiky maxidot do octavia 1 rs - problem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
budiky maxidot do octavia 1 rs - problem
Prosim potreboval by som radu pre znameho:
auto: SKODA OCTAVIA 1 RS 1UO vyr 04/2001
povodne s malym mfa palubakom v malom displeji pod otackomerom
vymena za RS budiky s maxidotom:
1U0 920 841 C
nefunguju..... nekomunikuju cez diagnostiku, a ked su v aute, nekomunikuje ani RJ ABS, RJ motora a RJ airbag.
Budiky su nove.
mate niekto info ci sa to da rozbehat a preco tam je taky problem? povodne budiky boli can 920.... so starymi komunikuje vsetko....
podla etk by tam mali ist: 1U0920840C
auto: SKODA OCTAVIA 1 RS 1UO vyr 04/2001
povodne s malym mfa palubakom v malom displeji pod otackomerom
vymena za RS budiky s maxidotom:
1U0 920 841 C
nefunguju..... nekomunikuju cez diagnostiku, a ked su v aute, nekomunikuje ani RJ ABS, RJ motora a RJ airbag.
Budiky su nove.
mate niekto info ci sa to da rozbehat a preco tam je taky problem? povodne budiky boli can 920.... so starymi komunikuje vsetko....
podla etk by tam mali ist: 1U0920840C
sparovanie neprebehlo, pretoze budiky vraj nereagovali. Budiky sa mi vratia tak ich odskusam mimo auto, ale boli uplne nove este s nezotretym cislom imobilizera. Uvidim ked sa vratia od zakaznika co s nimi moze byt, ale pocul som ze tie modely 04/2001 boli prechodove a vraj su to take polofacelifty a preto nemusia budiky komunikovat. Podla katalogu dielov pasuju az od 5/2001. Uvidim co bude, potom napisem.
Tak nějak komunikovat musí a to hned jak se připojí, bez ohledu na imobilizér nebo cokoliv jiného.
D toho auta podle toho jak jsi psal patří budíky gen 2,5 s 840 na konci
Nicméně když tak dáš budíky generace 3 s 841 na konci tak musí normálně komunikovat, imobilizér by měl jít přizpůsobit, jen nebudou ukazovat otevřené dveře a věci s tím spojené
začátek 2001 i když facelift, byl opravdu gen 2,5 - komfortka 799AH třeba, náhodou tu mám teď dvě taková auta Laurin ASV a 4x4 ATD a soused si koupil ASV taky takové... na to jak těch aut bylo málo celkem náhoda
Pokud správně chápu ty přechodové gen 2,5 tak to má imobilizér už jak generace 3 (píše to VIN) ale umí se to bavit se starou komfortkou generace 2 - třeba AH.
D toho auta podle toho jak jsi psal patří budíky gen 2,5 s 840 na konci
Nicméně když tak dáš budíky generace 3 s 841 na konci tak musí normálně komunikovat, imobilizér by měl jít přizpůsobit, jen nebudou ukazovat otevřené dveře a věci s tím spojené
začátek 2001 i když facelift, byl opravdu gen 2,5 - komfortka 799AH třeba, náhodou tu mám teď dvě taková auta Laurin ASV a 4x4 ATD a soused si koupil ASV taky takové... na to jak těch aut bylo málo celkem náhoda

Pokud správně chápu ty přechodové gen 2,5 tak to má imobilizér už jak generace 3 (píše to VIN) ale umí se to bavit se starou komfortkou generace 2 - třeba AH.
já ti rozumím. ale svého času jsem se díval do schémat a nevypadá to tak
a potkal jsem jednou velkou zajímavost
G4 99 AHF byly tam necan budíky 919 a komfortka Q (stejná jako AH ale neumí dálku)
do auta jsem dal sport chrom polodot 1J5 920 čili gen 3.... a ukazuje to otevřené dveře i píská když se nechají zaplá světla... jak je to možné? zatím jsem to moc nezkoumal.........¨
jinak jsem jen upravil budíky tak aby fungovala kontrolka bagů. I v klíčích zůstaly původní chipy.
Ale to s těma otevřenýma dveřma mi hlava nebere....
a potkal jsem jednou velkou zajímavost
G4 99 AHF byly tam necan budíky 919 a komfortka Q (stejná jako AH ale neumí dálku)
do auta jsem dal sport chrom polodot 1J5 920 čili gen 3.... a ukazuje to otevřené dveře i píská když se nechají zaplá světla... jak je to možné? zatím jsem to moc nezkoumal.........¨
jinak jsem jen upravil budíky tak aby fungovala kontrolka bagů. I v klíčích zůstaly původní chipy.
Ale to s těma otevřenýma dveřma mi hlava nebere....