skapava motor cordoba 1,4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
skapava motor cordoba 1,4
Na mojej cordobe 1,4 AEX r.v 96 mám problémy s volnobehom. Motor ked je studený ide normálne ale akonáhle sa zohreje začne na volnobeh skapávat. Prejavuje sa to tak že treba 30 sekund ide normálne a potom začnu padat otáčky RJ motoru sa to snaží doregulovat a zvíši otáčky na 1500 a tak sa to stale opakuje v cca 30sek intervaloch nekedy motor skape. Sním.teploty je OK,klapka vyčistená spravené zakl.nastavenie, Lamda normálne kolíše aj ked sa odpojí zavada sa stale opakuje. Neviete načo sa mám zamerat dakujem
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
jinak dnes rano mi ta moje aex zdochla, za dve hodky pak chytla, rozdelovac komplet jsem menil v loni, ted se rozhoduju jestli koupit indukcku nebo hall, da nekdo telepatickej typ?
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
-
- Aktivista
Cidlo klepania len zistilo ze v motore to klepe....a ked nieco klepe tak to neprestane.Treba zhodit vanu a pozriet na panvy...ak tie budu OK tak hlavu a vybrat piest.Ked uz nieco klepe mal by si rychlo prist na to co to je.matus píše:asi to patri sem tak isto aex chytne ide ako na 3valce a pocut kovovy zvuk ako dizel iskra ide ,palivo strieka ,tlaky valcov 13 a diag napisal cidlo klepotu po vymene rovnako
dik za pomoc
Netreba startovat lebo mozes poskodit kluku prip. valec....
Audi A4 Avant 1.8 5V
-
- Aktivista
Zalezi co vypisal VAG...ak napisal ze snimac klepania zistil klepot na niektorom valci tak si to moze mechanik zmylit s tym ze je ten snimac vadny.A potom sa zbytocne meni a samozrejme uplne naivne sa ocakava ze motor prestane klepat a je jasne ze zavada pretrva...ak je mechanik diletant a kreten tak to tak potom vyzera...
uz som sa s takymto pripadom stretol tolkokrat ze to az pekne nie je...
Takze by nebolo od veci keby sem das kod chyby z VAG-u...potom sa da lahko zistit ci je vadny snimac alebo len snimac upozornuje na existujuci problem...a hlavne zistis ci ten co to auto opravuje aj vie co robi,ze jo...
A este si nedopisal co pretrvava...zavada vo VAG-u?Ak ano potom som odpovedal v poslednej vete...
uz som sa s takymto pripadom stretol tolkokrat ze to az pekne nie je...

Takze by nebolo od veci keby sem das kod chyby z VAG-u...potom sa da lahko zistit ci je vadny snimac alebo len snimac upozornuje na existujuci problem...a hlavne zistis ci ten co to auto opravuje aj vie co robi,ze jo...
A este si nedopisal co pretrvava...zavada vo VAG-u?Ak ano potom som odpovedal v poslednej vete...
Audi A4 Avant 1.8 5V