Škoda Octavia 1.9 TDi Laurin a Klement RS look krasavice
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
No tak je jeto ASV a k te ceně ano bude se všem zdát že je to moc to já chápu bo se daji sehnat i za 100t ale já si ji cením tak jak si ji cením a on se nande stejnej frajer jak sem já co přijede se podívat sveze se a hned pojede dom štastnej.
Sice to je auto starý 13let ale co poslouchám lidi okolo co měli dříve tyto octavečky v naftě tak se k nim pak vždy vátily bo měli audinky a pasaty a ty se furt sraly toty octavky sou džáky a spolehlivý když se o ně pečuje a proto se stačí podívat na net a ceny se i na 13 let starý auta drží vysoko
Sice to je auto starý 13let ale co poslouchám lidi okolo co měli dříve tyto octavečky v naftě tak se k nim pak vždy vátily bo měli audinky a pasaty a ty se furt sraly toty octavky sou džáky a spolehlivý když se o ně pečuje a proto se stačí podívat na net a ceny se i na 13 let starý auta drží vysoko
To je tvůj subjektivní názor navíc se bavíš o autě co jsi ani neviděl...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
njn to je jak prodávat 607 kára za pomalu mega a teď je to za 6O neprodejný
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
každá věc má svého kupce hoši ono nejni umění prodat auto za 80 jen z důvodu že vybydlenou oct2 2004 seženeš za 120 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- subz3ro_tdi
- Aktivista
jaykay píše:To snad ani vidět nemusím, aby mne bylo jasné, ze 12 let stara octa za 160 je nesmysl a navíc tech 180 tis km je taky k pousmani, ale mne je to fuk, když to někdo koupi, jeho vec
S trhovou cenou si kupujte pekace v autobazarochjaykay píše:ale jedna vec je, jak si auto cenis ty sam a druha vec je prodejni cena

Kilometre mi tiez nepridu nijako podzrive, nie kazdy ma TDI kvoli tomu aby si to rocne "odpracovalo" min. 50 tkm, ale to asi niekto nepochopi, takze zbytocne vysvetlovat. Za tymto je vidno kus srdca a ver ze za tie peniaze je to este fest lacne.... urcite vyhra prvy kto to kupi, nie ten co to predava.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
TO auto je fakt krasavec dle fotek.
Jestli je nebo není cena adekvátní ví snad jen prodávající a je už jen na potenciálním zájemci, zda se přijede podívat a auto koupí či ne.
Nikdo přece nikoho nenutí, aby si to auto koupil. A argumentovat tím, že na internetu je podobných octávek plnej pytel a stojí 90tis, je úplně k hovnu. Jelikož polovina jich je utočenejch a těsně před smrtí, nebo totál zhutntované.
Přeji brzký prodej. Dlouho jsem takovou octu neviděl a budoucímu majiteli tiše závidím
Jestli je nebo není cena adekvátní ví snad jen prodávající a je už jen na potenciálním zájemci, zda se přijede podívat a auto koupí či ne.
Nikdo přece nikoho nenutí, aby si to auto koupil. A argumentovat tím, že na internetu je podobných octávek plnej pytel a stojí 90tis, je úplně k hovnu. Jelikož polovina jich je utočenejch a těsně před smrtí, nebo totál zhutntované.
Přeji brzký prodej. Dlouho jsem takovou octu neviděl a budoucímu majiteli tiše závidím

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky

- subz3ro_tdi
- Aktivista
Treba poriadne citat.....jaykay píše:go motoru po 168tis u tdi?
to vam pripada normalni?
Na GO hlavy nevidim nic nenormalne, je to vec pristupu.... plus staci jedno nedotiahnute vicko na expanzke a jazda po dialnici a je to uplne ziaduce

borecjaroso píše: V 168t kompletní GO hlavy motoru , výměna těsnění
Naposledy upravil(a) subz3ro_tdi dne 01 dub 2013, 14:27, celkem upraveno 1 x.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Medzicasom som to doplnil... takze vid vyssie 
Akosi stale nerozumiem co mas s tym autom za problem..... JA by som ho bral hned, akurat neviem co by som robil s tymi dvoma co su v podpise

Akosi stale nerozumiem co mas s tym autom za problem..... JA by som ho bral hned, akurat neviem co by som robil s tymi dvoma co su v podpise

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI