Škoda Octavia 1.9 TDi Laurin a Klement RS look krasavice
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
ragovat na předešli věci nemá smysl jen GO hlavy motoru se dělalo proto že bylo pod druhým valcem jemná prasklinka v těsnění to se prostě nekdy stane voda se nedostavala do oleje ale pouze se vytlačila s expancki takže sem prvni měnil výčko,pak expansku zda se zdalo že je prasklá a nakonec nezbyvalo nic než se juknout na těsnění hlavy a bylo to proto se udělalo go hlavy motoru rozvody a vše kolem toho
auto má taky chip jen navím na kolik tak už sem to dovezl z německa po prvním majteli který pouze s ní jezdil do práce a tak.ja tam dal pouze pp764 a auto ted jezdí dost slušně
km netuším zda má opravdu 180t já to dovezl při 145t vše mi sedělo v jednotce atd ale profík to udělá aby to nikdo nepoznal ale mě to bylo fuk u takovýho auta nemá smysl řešit km když se tam pak udělá co má hlavně auto má supr zachovalej interiér já osobně tepuju každý 3 měsíce
auto má taky chip jen navím na kolik tak už sem to dovezl z německa po prvním majteli který pouze s ní jezdil do práce a tak.ja tam dal pouze pp764 a auto ted jezdí dost slušně
km netuším zda má opravdu 180t já to dovezl při 145t vše mi sedělo v jednotce atd ale profík to udělá aby to nikdo nepoznal ale mě to bylo fuk u takovýho auta nemá smysl řešit km když se tam pak udělá co má hlavně auto má supr zachovalej interiér já osobně tepuju každý 3 měsíce
to chces rict ze nekdo tam dal chip a ty jsi tam namontoval pp764 bez upravy softwaru ja to mu moc nerozumim ale myslim ze pak sou ty trysky uplne k hovnu kdyz neni soft na tyhle trysky?
jinak auto super km neresim to at si rika kdo chce co chce krasna vybava barva interier se mi libi nejvic kdybych na ni mel uz je doma tuze krasna a kazda kara ma sveho kupce nicmene mam pocit ze jesteR prodava neco podobneho za 150(prodaval ted nevim ma tam 180koni)a to auto je proste nedocene amaterama me se zda cena adekvatni sice se moc kupcu nenajde ale rekneme za 130 by byla hned fuc preji brzky prodej
jinak auto super km neresim to at si rika kdo chce co chce krasna vybava barva interier se mi libi nejvic kdybych na ni mel uz je doma tuze krasna a kazda kara ma sveho kupce nicmene mam pocit ze jesteR prodava neco podobneho za 150(prodaval ted nevim ma tam 180koni)a to auto je proste nedocene amaterama me se zda cena adekvatni sice se moc kupcu nenajde ale rekneme za 130 by byla hned fuc preji brzky prodej
OCTAVIA 2 TDI 77KW 320Tis km najeto a spojka se ozyva o vymenu jinak jede kraaaaasne
jen pro inspiraci, jaka O1 se da koupit za 155
http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda ... oFrom=list
ajeste jeden LK 2001
ajeste jeden LK 2001
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
-
- Sběrač informací
ses vyjimka potvrzujici pravidlo, moc lidi co najede 10t za rok si nekoupi funglovku v naftegrim píše:jaykay: věř nebo ne, ale mám O1 2002 a najeto 108tkm. já tomu věřím z několika důvodů - jsem první majitel, auto kupované fungl nové v čr a sám sobě kilometry fakt stáčet nenechám. auto ještě nějaký čas taky prodávat nebudu, protože dnešní auta jsou spotřebák..
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
- marena tdi
- Aktivista
-
- Nováček
takhle se hadaji deti v materske skolce a ne dospeli chlapi...... Kolega ma 5 let stareho VW Touran 1.9 TDI najeto 24.000 km auto je jako nove.... a prodejni cenu ma okolo 190.000 Kč...... Tak nevim co tady resite..... Ten touran byl kupovany novy v ČR v limitovane serii a ve vybave, ne zadna socka.... Pak dost dobre nechapu jak si nekdo muze myslet, ze za desetiletou technologicky starou octavii muze dostat 160.000 Kč a nekterí najivni i 250.000 Kč..... To by ten kupec musel byt opravdovy blazen jinak se to neda rict.... Ja mam zachovalou a udrzovanou ASV octavii bez koroze a skrabancu a prodejni cena je max 125.000 Kč....
Takova je realita a rozhodne stojim obema nohama na zemi.....

- subz3ro_tdi
- Aktivista
@josef10: Vysvetli mi prosim ta pojem "prodejni cena", lebo z toho co pises mam pocit ze to je "cena za ktoru je inzerujuci povinny auto predat, lebo......." 
Inak fakt vobec nerozumiem o co sa tu niektori jedinci snazite..... zjednat cenu?? Dost blbym sposobom, mam ten dojem...

Inak fakt vobec nerozumiem o co sa tu niektori jedinci snazite..... zjednat cenu?? Dost blbym sposobom, mam ten dojem...

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.