VW 507 00 - mot. olej
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
OK v pohode, mne len vadilo že si vtedy pourážal nepravom...a teraz znova napíšeš...takúto somarinu...slovacek.milos píše:jo dík na tom to stroskotalo tuším i minule co? se nezlob, já měl před dvaceti lety úraz a vidím mírně dvakrát jak kdy, ty jsi mi napsal před dvěma lety to samé že?maros261177 píše:No ty si neskutočný....kde tam maš 505 01
veď tam je 50101...
....nerob zo seba blbca...
dík budu se tí tím zabývat je to vážné pochybení, pak ti napíšu na sz
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
No konečně jsi si sám odpověděl, představ si, že u svýho auta mám nastavený pevný servisní interval (podotýkám, že už z výroby) a zároveň předepsanou normu VW 507 00, takže jsi se nemusel snažit dělat ze mne blbce proč budu výše uvedený olej měnit po 15 000km.slovacek.milos píše:a kde si vydukoval že jsem někde napsal že 507OO není long, ty jsou snad všechnypstejski píše:Až mi dáš odkaz na olej co splňuje VW 507 00 a zároveň není LL, pokud možno od Mobilu, dík.
mi jen zajímá kde jsi přišel na to že long se mění v časovém termínu 24 měsíců to nevím zas já prostě takové informace nemám,
Těch 24m na LL olej jsem měl nějak zafixovaný, pokud to tak není, tak mě zajímá jestli je nějaká hranice (časová) kdy se musí LL olej vyměnit.
dík.
pstejski - ale ty máš pravdu.ta výměna tam je po dvouch letech
VW 506.00 - Oleje pro naftové motory s velmi dlouho dobou výměnného intervalu (WIV 30.000, 2 roky).
VW 506.01 - Oleje pro naftové motory se systémem „Pumpe-Düse“ (čerpadlo-tryska), které využívají prodloužený výměnný intervalem (WIV 30.000, 2 roky).
Olej dle normy VW 506.01 - má interval výměny 30.-50.000 km nebo 2 roky - je určen pro vozidla s podporou WIV (prodloužený interval servisní údržby).
VW 507.00 - Oleje s touto normou jsou určeny pro lehkoběžné naftové motory. Mají za úkol omezení popela sulfátu a podporují prodloužený interval výměny oleje. Lze jimi také nahradit oleje těchto VW norem: VW 506.00 a VW 506.01.
čerpám z tohohle článku - mimochodem je tam patrné,že pro tvůj motor stačí 505.01 http://www.torriacars.cz/www-torriacars ... utomobilek
VW 506.00 - Oleje pro naftové motory s velmi dlouho dobou výměnného intervalu (WIV 30.000, 2 roky).
VW 506.01 - Oleje pro naftové motory se systémem „Pumpe-Düse“ (čerpadlo-tryska), které využívají prodloužený výměnný intervalem (WIV 30.000, 2 roky).
Olej dle normy VW 506.01 - má interval výměny 30.-50.000 km nebo 2 roky - je určen pro vozidla s podporou WIV (prodloužený interval servisní údržby).
VW 507.00 - Oleje s touto normou jsou určeny pro lehkoběžné naftové motory. Mají za úkol omezení popela sulfátu a podporují prodloužený interval výměny oleje. Lze jimi také nahradit oleje těchto VW norem: VW 506.00 a VW 506.01.
čerpám z tohohle článku - mimochodem je tam patrné,že pro tvůj motor stačí 505.01 http://www.torriacars.cz/www-torriacars ... utomobilek
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Aktivista
se prosím nezlob si udělám čas a zjistím j¨kde je chyba, su asi fakt osel když přečtu 5O5 a je tam 501maros261177 píše:OK v pohode, mne len vadilo že si vtedy pourážal nepravom...a teraz znova napíšeš...takúto somarinu...slovacek.milos píše:jo dík na tom to stroskotalo tuším i minule co? se nezlob, já měl před dvaceti lety úraz a vidím mírně dvakrát jak kdy, ty jsi mi napsal před dvěma lety to samé že?maros261177 píše:No ty si neskutočný....kde tam maš 505 01
veď tam je 50101...
....nerob zo seba blbca...
-
- Přispěvovatel
Pohodka...slovacek.milos píše:se prosím nezlob si udělám čas a zjistím j¨kde je chyba, su asi fakt osel když přečtu 5O5 a je tam 501maros261177 píše:OK v pohode, mne len vadilo že si vtedy pourážal nepravom...a teraz znova napíšeš...takúto somarinu...slovacek.milos píše: jo dík na tom to stroskotalo tuším i minule co? se nezlob, já měl před dvaceti lety úraz a vidím mírně dvakrát jak kdy, ty jsi mi napsal před dvěma lety to samé že?
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása