Z čeho budíky do audi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
maxidot
no ved to že benzinových budkov je spusta, ale diesloých, typujem ze z benzinoveho Maxidotu otackomer nenahradim za dieslovy co? teda bude to fungovat za cenu ze tam zbytocne bude vacsie pole otacok nad ramec diesla?
Momentalne mam jednotku centralu bez podpory dialkových ovladacov. Mam dorobeny Kettec s trojtlacitkovou klucenkou. Kratkymi impulzmmi odomykam/ zamikam. No ale chcel by som u dlhých impulzov aby som stahoval resp. dotiahol okná, ako je to na origo centraloch.... da sa to vôbec rozbehat s takym dopleneným modulom dialkových???
Momentalne mam jednotku centralu bez podpory dialkových ovladacov. Mam dorobeny Kettec s trojtlacitkovou klucenkou. Kratkymi impulzmmi odomykam/ zamikam. No ale chcel by som u dlhých impulzov aby som stahoval resp. dotiahol okná, ako je to na origo centraloch.... da sa to vôbec rozbehat s takym dopleneným modulom dialkových???
A3 ASV
to nevadí že je to benzín otáčkoměr prohodíš z tvých současných budíků a seženeš někde obsah s dieslu a přehraješ ho těch benzínovejch a je to pokud máš zámek mělo by stačit podržet klíč v pozici na odemikání a okna sjedou při zamykání vyjednou nahoru
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
Fabia Greenline 1.2TDI
budiky
packa mi dôjde buduci tyzden, tak ju napojim, som zvedavý ci natom polodote rozbehanm PC...
ano skusal som to, podrzanim kluca v zamku mozem stiahnu/vytiahnut setke 4 okona, al je mi divne ze to nejde aj cez DO od Kettec (3.tlacitko), kedze kratky impulz vie detekovat= odomknutie/zamknutie. Otazkov ci by len nestacilo prepisat nejake hodnoty v pamati jednotky centralu, alebo to vôbec tento typ centralu nepodporuje kedze od serie je bez DO.
Adresa 35 -------------------------------------------------------
Řídící jednotka: 8D0 862 257 C
Komponent: ZV-Pumpe D14
Kódování: 02049
otazka bonus: co znamena ked mam na kluci pismenko W - je to oznacenie generacie immobilizera alebo generacie komfortky???
ano skusal som to, podrzanim kluca v zamku mozem stiahnu/vytiahnut setke 4 okona, al je mi divne ze to nejde aj cez DO od Kettec (3.tlacitko), kedze kratky impulz vie detekovat= odomknutie/zamknutie. Otazkov ci by len nestacilo prepisat nejake hodnoty v pamati jednotky centralu, alebo to vôbec tento typ centralu nepodporuje kedze od serie je bez DO.
Adresa 35 -------------------------------------------------------
Řídící jednotka: 8D0 862 257 C
Komponent: ZV-Pumpe D14
Kódování: 02049
otazka bonus: co znamena ked mam na kluci pismenko W - je to oznacenie generacie immobilizera alebo generacie komfortky???

A3 ASV
no nevím jak to ale napojíš pokud si pamatuju tak by měl být na budíkách třetí konektor právě na palubní pc atd a bývali dvě verze toho konektoru ty by jsi tam měl mít tuším šedej novější starej byl červenej
http://www.audipt.com/f85/instala%E7%E3 ... 3051/[url]
http://www.audipt.com/f85/instala%E7%E3 ... 3051/[url]
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
Fabia Greenline 1.2TDI
budiky
...dik za link, mudrejsi budem ked vyberiem budiky vonku...
co sa týka dotahovania okien - tak som si nasiel manual od Kettecu a na zamknutie je tam moznost nastavit 20 sekundovy impulz, takze by mal dovriet okná, este spojazdnit zamok kufra na dialku.... tam maturujem je tam moznost ovladat + alebo - sovym signalom.....
co sa týka dotahovania okien - tak som si nasiel manual od Kettecu a na zamknutie je tam moznost nastavit 20 sekundovy impulz, takze by mal dovriet okná, este spojazdnit zamok kufra na dialku.... tam maturujem je tam moznost ovladat + alebo - sovym signalom.....
A3 ASV
Dopadlo to nie slavne, budiky som vybral vonku a darmo majú polodot, vzadu nieje sivý konektor kde sa pripája pačka od ovladania PPC, do modreho alebo zeleneho konektora som to ani neskúšal, podľa schemy z navodu pre A3 sa to pripája priamo na sivý konektor v strede budikov... Takže sklamanie, ale niekto predaval dieslovy Maxidot na A3 canový 920tku... v česku tuším....
A3 ASV