Fabia RS (hegešák)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
tak uspesne jsme porovnali a myslim ze to pro me nebyla zadna tragedie:-) 0-100 o 3desetinky jsem pomalejsi.Je pravda ze jemu se nafukuje driv a ma urcite ve vysich otacek vysi kroutak ale myslim ze jsem se ho statecne drzel:-P beru v potaz ze ma sw udelany na sprinty a ma o 100nm a 20PS vice.Nicmene silnice byla dost nerovna a priliz kratka na to aby jsme porovnali vic jak 500m a na dalnici se mi nechtelo:-)) (Passaty)
bohuzel videa nic moc max neco zezadu ale budou..vic at rekne Jim jaky z toho otevrene ma pocit.

Škoda Octavia RS III
VW PAssat B8- 110KW
VW PAssat B8- 110KW
- marena tdi
- Aktivista
No, bylo to takové setkání narychlo a spíš o pocitových dojmech z našich kár. Na přesný měřený to chce letištní dráhu a v mým případě letní pneu.
Můj subjektivní dojem je, že mi to jede o něco lépe. Vždy jsem ho maličko dojížděl či poodjížděl, pokud se "chytly" pneu nebo ESP přestalo zasahovat.
Hegesakovo auto jsem řídil, celkově to nejede špatně, ale chyběl mi lepší spodek a ostřejší reakce na plyn (např na 2ku při 3000rpm) v porovnání s mým.
Můj subjektivní dojem je, že mi to jede o něco lépe. Vždy jsem ho maličko dojížděl či poodjížděl, pokud se "chytly" pneu nebo ESP přestalo zasahovat.
Hegesakovo auto jsem řídil, celkově to nejede špatně, ale chyběl mi lepší spodek a ostřejší reakce na plyn (např na 2ku při 3000rpm) v porovnání s mým.
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

-
- Aktivista
Vzdyt by stacil obycejny log, ne?
Hlavne sprint ma pramalo spolecneho s tim, jak se chova auto pri bezne jizde, na kterou pouziva drtiva vetsina nase auto z 99 % casu.
... log treba na 3. stupen, kdy na to clovek slapne v rekneme 1800 do 3500, pak sunda nohu z plynu a nasledne seslapne plny by prozradil vice.
Jen takovy neskromny dotaz: mate stejnou prevodovku?

... log treba na 3. stupen, kdy na to clovek slapne v rekneme 1800 do 3500, pak sunda nohu z plynu a nasledne seslapne plny by prozradil vice.
Jen takovy neskromny dotaz: mate stejnou prevodovku?

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel