GoodYear UG8 Polsko
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
GoodYear UG8 Polsko
Vím, že to sem nepatří, ale chtěl bych se zeptat na zkušenosti s touto pneumatikou.
Koupil jsem si je a po doručení jsem zjistil, že se jedná o polské gumy, staré UG7 co mám jsou z německa, jaké máte zkušenosti a odkud je máte Vy, díky za odpověďi.
Koupil jsem si je a po doručení jsem zjistil, že se jedná o polské gumy, staré UG7 co mám jsou z německa, jaké máte zkušenosti a odkud je máte Vy, díky za odpověďi.
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
loni jsem si koupil nový UG8 a při obouvání jsem zjistil že 2 made in germany a 2 made in poland no a zatím pohoda. uvidíme co výdrž. No ale je zase na druhou stranu byla na ně akce a za ty prachy co jsem je koupil se prodává china takže na to asi celkem mužu prdět 

přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Měl jsem na feldě UG7+ a od UG už si v životě nekoupím ani nálepku. I Barumky byly v porovnání s touto gumou kvalitní obutí. To zda byly Made in Poland nebo Germany nevím, musel bych se podívat na zbylé dvě co na nich je.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
To je prvně v životě co vidim pomlouvat UG7+ každej ví že to byla TOP gumafavo píše:Měl jsem na feldě UG7+ a od UG už si v životě nekoupím ani nálepku. I Barumky byly v porovnání s touto gumou kvalitní obutí. To zda byly Made in Poland nebo Germany nevím, musel bych se podívat na zbylé dvě co na nich je.
....320cd
-
- Sběrač informací
rehak6co píše:To je prvně v životě co vidim pomlouvat UG7+ každej ví že to byla TOP gumafavo píše:Měl jsem na feldě UG7+ a od UG už si v životě nekoupím ani nálepku. I Barumky byly v porovnání s touto gumou kvalitní obutí. To zda byly Made in Poland nebo Germany nevím, musel bych se podívat na zbylé dvě co na nich je.
moja reč mal som UG7+ a super, teraz mám obuté UG8 a v pohode žiadny problém
-
- Přispěvovatel
Já mám na OII UG7 made in Germany a po 3 sezonách na tak těžké auto 140 koní a nešetřím to, musím konstatovat, že to byl dobrej kup.favo píše:Měl jsem na feldě UG7+ a od UG už si v životě nekoupím ani nálepku. I Barumky byly v porovnání s touto gumou kvalitní obutí. To zda byly Made in Poland nebo Germany nevím, musel bych se podívat na zbylé dvě co na nich je.
Nyní mi dovezli UG8 195/65 R15 za 1100,- a doufám, že nebudu za rok psán negativa. Ale za ty prach dobrý.
Tak to je zajimavý, řešil jsem svůj problém asi ve třech pneuservisech a všude mi potvrdili, že to byl šunt a v jednom servisu mi dokonce řekli, že jeden zákazník je přijel druhý den vrátit aby je vyhodily a koupil si okamžitě Micheliny.rehak6co píše:To je prvně v životě co vidim pomlouvat UG7+ každej ví že to byla TOP gumafavo píše:Měl jsem na feldě UG7+ a od UG už si v životě nekoupím ani nálepku. I Barumky byly v porovnání s touto gumou kvalitní obutí. To zda byly Made in Poland nebo Germany nevím, musel bych se podívat na zbylé dvě co na nich je.
Je otázkou totiž co kdo ví a s čím má kdo jaký zkušenosti.
Já je koupil na základě toho že si je jako zimní obutí vybrala i záchraná služba ČR přesto mi to nebylo nic platný.
Klouzali na sněhu i na ledu, klouzaly i při brždění na suchým povrchu, prostě strašná guma, jediná situace kdy se jevila OK bylo když pršelo a teplota byla kolem +7°C to jsem jí nemohl nic vytknout. Jezdil jsem je v rozměru 165/70R13
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Přispěvovatel
Až do terajšej zimy som stale mal UG7 nikdy žiadny problém a sneho tu mame každú zimu dosť plus byvam na kopci a nie vždy je to tu odhrnuté, túto zimu som kúpil UG 8 zatial bez problémov...ale v hlbšom snehu slabší zaber ako UG7, ale lepšie su na mokru a v rozjazdenom snehu(brečka), UG 7 boli Gemany a UG 8 Poland, rozmer 195/65 R 15
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
- MirekX
- Aktivista
já kdysi koupil Nokiany a 2ks Finland a 2ks Russia..
nepoznal jsem rozdíl, fungovaly stejně

nepoznal jsem rozdíl, fungovaly stejně
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- marena tdi
- Aktivista