GoodYear UG8 Polsko

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MilanBAT
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

GoodYear UG8 Polsko

Příspěvek od MilanBAT »

Vím, že to sem nepatří, ale chtěl bych se zeptat na zkušenosti s touto pneumatikou.
Koupil jsem si je a po doručení jsem zjistil, že se jedná o polské gumy, staré UG7 co mám jsou z německa, jaké máte zkušenosti a odkud je máte Vy, díky za odpověďi.
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

loni jsem si koupil nový UG8 a při obouvání jsem zjistil že 2 made in germany a 2 made in poland no a zatím pohoda. uvidíme co výdrž. No ale je zase na druhou stranu byla na ně akce a za ty prachy co jsem je koupil se prodává china takže na to asi celkem mužu prdět :-D
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Měl jsem na feldě UG7+ a od UG už si v životě nekoupím ani nálepku. I Barumky byly v porovnání s touto gumou kvalitní obutí. To zda byly Made in Poland nebo Germany nevím, musel bych se podívat na zbylé dvě co na nich je.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
rehak6co
Přispěvovatel

Příspěvek od rehak6co »

favo píše:Měl jsem na feldě UG7+ a od UG už si v životě nekoupím ani nálepku. I Barumky byly v porovnání s touto gumou kvalitní obutí. To zda byly Made in Poland nebo Germany nevím, musel bych se podívat na zbylé dvě co na nich je.
To je prvně v životě co vidim pomlouvat UG7+ každej ví že to byla TOP guma
....320cd
JFABO
Sběrač informací

Příspěvek od JFABO »

rehak6co píše:
favo píše:Měl jsem na feldě UG7+ a od UG už si v životě nekoupím ani nálepku. I Barumky byly v porovnání s touto gumou kvalitní obutí. To zda byly Made in Poland nebo Germany nevím, musel bych se podívat na zbylé dvě co na nich je.

moja reč mal som UG7+ a super, teraz mám obuté UG8 a v pohode žiadny problém
MilanBAT
Přispěvovatel

Příspěvek od MilanBAT »

Já mám na OII UG7 made in Germany a po 3 sezonách na tak těžké auto 140 koní a nešetřím to, musím konstatovat, že to byl dobrej kup.
Nyní mi dovezli UG8 195/65 R15 za 1100,- a doufám, že nebudu za rok psán negativa. Ale za ty prach dobrý.
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

jj já kupoval nakonec 205/55/16 za 1250kč UG8 a spokojenost 2Germany a 2 poland za ty prachy jsou číny takže neřil bych i kdyby byli špatný ale jsem spokojen.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
favo
blázen

Příspěvek od favo »

rehak6co píše:
Tak to je zajimavý, řešil jsem svůj problém asi ve třech pneuservisech a všude mi potvrdili, že to byl šunt a v jednom servisu mi dokonce řekli, že jeden zákazník je přijel druhý den vrátit aby je vyhodily a koupil si okamžitě Micheliny.
Je otázkou totiž co kdo ví a s čím má kdo jaký zkušenosti.
Já je koupil na základě toho že si je jako zimní obutí vybrala i záchraná služba ČR přesto mi to nebylo nic platný.
Klouzali na sněhu i na ledu, klouzaly i při brždění na suchým povrchu, prostě strašná guma, jediná situace kdy se jevila OK bylo když pršelo a teplota byla kolem +7°C to jsem jí nemohl nic vytknout. Jezdil jsem je v rozměru 165/70R13
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Přispěvovatel

Příspěvek od maros261177 »

Až do terajšej zimy som stale mal UG7 nikdy žiadny problém a sneho tu mame každú zimu dosť plus byvam na kopci a nie vždy je to tu odhrnuté, túto zimu som kúpil UG 8 zatial bez problémov...ale v hlbšom snehu slabší zaber ako UG7, ale lepšie su na mokru a v rozjazdenom snehu(brečka), UG 7 boli Gemany a UG 8 Poland, rozmer 195/65 R 15
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

já kdysi koupil Nokiany a 2ks Finland a 2ks Russia.. :D
nepoznal jsem rozdíl, fungovaly stejně
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Kamil-TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od Kamil-TDI »

Všechno co sem došlo z PL stálo za hovno!!! 8)
Škoda Octavia Scout 2,0tdi 110kw CRMB manuál :-)
smrcke
Přispěvovatel

Příspěvek od smrcke »

vypjestovali ve me alergii. :x
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

ted mam na sklade Dunlop sp 01 vyrobce Rusko,Nokian vyroba Polsko,Barum vyroba Polsko. (crazy)
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Já mám UG7 a za mě nic moc..rozměr 195/65/15 a na sněhu nic moc,,na mokré vozovce paráda..Loňskou zimu jsem jezdil nějaký polský pneumanty a nemohl jsem si stěžovat na sněhu a to měly o dost menší vzorek než ty UG7..
Octavia II RS
Bobanius
Přispěvovatel

Příspěvek od Bobanius »

Já dojíždím tuto zimu UG7 ,celé čtyři sezóny co je mám tak byly v pohodě. No uvidíme na čem budu jezdit příští zimu.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“