Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Karamusa píše:To je totež jako by jsi ji zaslepil plechem jak tu pišou,jde oto že lambda bude mít jiné hodnoty které vyhodnotí jako že EGR je nefunkční ,proto se pak přehrává SW aby to bylo OK
lambda u 1.9TDI PD? to sou mi veci
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
To jsem zas placl blbinu,takže to funguje tak že chyba vyskočí z toho důvodu že je větší prutok vzduchu přes váhu o to množství co jinač mělo protect z vyfuku přes egr ?
Když by vyvedl vzduch za filtrem ale před váhou,tak by to fungovalo.Jinak byla by to složitá úprava(hadice a tak.....).Zaslep a kontrolku zneprůhledni v budíkách (podlep ciferník) a je klid zadarmo.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
martinsidlo píše:Když by vyvedl vzduch za filtrem ale před váhou,tak by to fungovalo.Jinak byla by to složitá úprava(hadice a tak.....).Zaslep a kontrolku zneprůhledni v budíkách (podlep ciferník) a je klid zadarmo.
no tu trubku co mi ostala po zaslepení otvoru ve zvodoch sem napojil na sání prímo do air boxu, čiže ešte pred váhu vzduchu... takto nejak si to myslel??
Ano,tak jsem to myslel ale dost složité,neestetické a nevyzkoušené,jestli oblbneš kontrolku. Klasicky bych zaslepoval a kontrolku zlikvidoval přes ECU nebo dle mého návodu.
P.S.Asi by to správně nechodilo.Ve výfuku máš možná větší tlak než v sání a naopak.To by se ti také spaliny mohly vracet do vzduch.filtru. Ne ne,moc složité.Klasicky zaslep a vyřeš kontrolku.
Naposledy upravil(a) martinsidlo dne 12 dub 2013, 18:19, celkem upraveno 1 x.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
tak neestetické to ani neni, neni nic videt lebo hadica kerú sem predlžil ide zadem poza motor... a je len jedna čiže tam teho neni nejak moc a kontrolka zatat nesvítí, tak uvidíme...
Může mi někdo fudovanej poradit. Kolega má AVF MR04 a po zaseplení a omezení pomocí VAGu se rozsvítila kontrolka emisí. Tudíž ho jen pořádně vyčistil a vrátili jsme to do původní stavu, ale chyba emisi se vrátila. Co s tím?
Po vrácení trubky mezi turbem a EGR zůstala hodnota ve VAGu na 33638 a vyzkočila chyba 19587. tak jsme vrátily původní hodnotu 32768 a chyba "Emise do dílny" vyzkočila zase, ale nevím jaké číslo to je, protože jsem ho ještě nenapíchl.