zdravím, mám Transita r.v. 2000 s motorem 2.4 TDDI 88Kw zadní náhon
mám nový repas čerpadla, vstřiky vyčištěný zkontrolovaný ale mám takovej pocit že na 120 koní to jede moc rozvážně, předjíždět se s tím nedá vůbec...1-2-3 je dobrý , ale když dám 4 -5 tak auto je lenivý, než se rozjede na 100 to trvá, tahám za tím vlek 2500Kg a s vlekem auto jede skoro stejně...v kopci nemá sílu, není poznat náběh kroutícího momentu, prostě auto z 1500otáček zrychluje velmi pozvolna ke 4000 otáčkám...
jediný co jsem koupil z druhé ruky bylo turbo, ale ted nastává otázka, zda je ue stejný motorizace ??, protože 2.4 motory byli v několika výkonových verzích...ty turba jsou od sebe k nerozeznání...co s tím ted mám dělat ??? díky
výkon motoru ford transit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ja se divim uz jen tomu ze si koupil starsi turbo vetsinou z toho zbyde jen kus bejvalyho zeleza a kdyz do toho prastis tak z toho 10 cm rezu odpadne,, kdyby si precetl nejaky cisla bylo by to fajn bylo vic vykonu jak pise Tom
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
právě že čísla nejdou přečíst, koupil jsem to hlvně kvůli svodům, byli jako nový, kdežto moje starý byli fakt jak z alobalu, chtěl jsem přendat turba, ale to moje starý je nějaký KO, špatně se otáčí, tak jsem to tá nasadil jak jsem to kopil...mám najeto cca. 8000-9000km..olej nemizí to turbo jo OK, ale mám pocit že je z 90 ale to právě nedokážu rozluštit..čísla nejsou k přečtení... bohužel....