Je možné že po zabehnutý trysiek klesne výkon? Áno ide o Frids ale prášia OK a tlaky su nastavené na 190b. Merané cez Kpower aj OBD dyno a stále sa hýbem len okolo 70kW a 195-230Nm..
Alebo toto meranie je na prd a ist radši niekde na brzdu ? (spotreba OK okolo okolo 5,8-6l )
Brzda je podla mna relevantnejsi dokaz. Tie soft serepeticky niesu zle no do vypoctov vstupuje viacej vonkajsich faktorov (vstupnych premennych) ktore ho skresluju. Tkze zamna by som urcite siel na nejaku poctivo skalibrovanu brzdu.
A jaký výkon si naměřil před výměnou trysek?
Vůbec bych se nedivil, kdyby ty trysky Firds měly nižší průtok = výkon. S rozprachem a otvíracím tlakem na testeru to vůbec nesouvisí.
Po výmene trysiek som s Kpowerom nameral 83kW/230 Nm (viem kpower je len orientačný ale auto ožilo oproti sérií) ale po čase som pocítil že to auto zlenivelo tak som dal trysky na stolicu nastaviť (1,2,4 -OK , 3 - nižší otvárací tlak 175b - nastavený na 190b) auto sa trosku prebralo ale nič moc .. A ked som to dneska porovnával s Passatom AHU 66kW original tak výkon aj zrýchlenie bolo skoro rovnaké.
Posledné merania s Kpowerom a OBD Dyno mi vypľujú výkon len okolo 70-74kW a 190-201Nm.
Hele takhle, v pátek mi přišli firds P764 flákl jsem je to těla nstavil na 220- rozprašovali duprově. A jak prděli. Dal jsme i je na AFN a auto od té doby od 1000 do 2500 ot. se jako by hádalo když fouklo turbo. Nevím čím to. A od 2500 kopanec do sedačky a superrr. Ale auto mám pro práci a prostě ať jsem udělal cokoli, tlaky na 180, 2x čerpadlo, snímač otáček, váha, jednotka, tak pořád to samé. Sal jsme origo a jelo to normíl. Mám tam chip tak to s nima jelo brutálně ale sralo mě to poškubávání. Na druhé ecu chip nebyl a škubalo to také... Neví náhodou někdo co s tím? Jo, a čerpadlo jsem zkoušel ladít tak či tak nijak to nepomohlo. Dnes jsem to po 6 dnech bádání vzdal a dal origo špičky. Zítra ještě zkouknu jesltli náhodou kde mám ty P764 není vadný ten el. vstřik ale podle mě ne. Předtím mi normál chodily. Mrzí mě to. Prdí pěkně, ale proč to škubalo nebo jako by se hádalo. Něco jako by vynechával jeden válec
Provádíme veškeré mechanické a elektrické práce: diagnostika, klimatizace, výměny autoskel, montáž tažného zařízení, opravy příhřevu D3W, D5W atd. Možnost odtahu na plaťáku.
kdyz jsem mel jeste AFN Toledo 81kw dal jsem jen Sprinty 764 serizeny v DP od VENCY vykon 96kw 286nm. a egr OFFjinak zadna uprava softu.zustal origo. zadne skubani nebo vynechavani. ted ALHAMBRA AUY na origo vstrikach 89kw. ted vstriky ASZ na 180. vykon 104.5kw mereno pres K-POWER
ALHAMBRA RV03 PRODANA Citroen Jumper 1.9 d delnik a Sharan rv 2005 4 motion vstriky ALka upraveny soft ŽATEC