Zadní silentbloky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já jsem dával neorigo. Tuším že Lemforder. Já mám problém při brždění, jak jsem psal, 130 - 100km/h, tak třepe volant a známý naznal že to budou ty silentbloky. Mě se to ale nezdá, když jsem pročítal další příspěvky na téma brzdy - octávia, tak faktorů je víc. Ty silentbloky mají mikro trhlinky už od začátku a urvaný nejsou, vůle tam snad nějaká musí být, proto se to jmenuje silentblok. Zkoušel to pajsrem na zvedáku, fakt se mi to nezdá. 

- subz3ro_tdi
- Aktivista
Tie "mikrotrhliny" ako to volas je normalna vec, ta guma musi kdesi pracovat 
Inak plne silentbloky z TT ti to trasenie urcite nesposobuju, akurat ho velmi uspesne prenasaju do riadenia (volantu), povod bude na niecom na druhom konci ramena

Inak plne silentbloky z TT ti to trasenie urcite nesposobuju, akurat ho velmi uspesne prenasaju do riadenia (volantu), povod bude na niecom na druhom konci ramena

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Kotouče a desky mají cca 3tis po výměně. Takže jak jsem se dočetl. http://www.elit.cz/cz/novinky/art_960/v ... e-lek.aspx
Výměna ložisek, nábojů, silentbloků, spodních čepů, čepů řízení, horního uložení tlumičů a mělo by být po problému. To se mi ale ulevilo
Výměna ložisek, nábojů, silentbloků, spodních čepů, čepů řízení, horního uložení tlumičů a mělo by být po problému. To se mi ale ulevilo

tohle vse jsem mimo naboju (po zmereni hazely 0,013 max) vicemene absolovoval, a zbytecne , nakonec to stejne byly tady tolikrat vychvalovany kotouce TRW a ATERohol píše:Kotouče a desky mají cca 3tis po výměně. Takže jak jsem se dočetl. http://www.elit.cz/cz/novinky/art_960/v ... e-lek.aspx

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
- martinsidlo
- Aktivista
Kdysi jsem dal přední kotouče "Čínu" a desky RH a po ohřátí se to kroutilo,dal jsem TEXTAR desky a je klid a "Čína"kotouče jezdí dál i s pukama TT .Rohol píše:Já jsem tam dal kotouče a desky RH. Montoval jsem je na víc aut a nikdy sebemenší problém. Ještě taky poměřím házivost a uvidím.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
DĚLAL SEM TO NĚKOLIKRAT A VŽDY NA AUTĚ DEZ PROBLEMŮ STAREJ SEM VYRAZIL VELKYM ŠROUBOVAKEM POŘADNĚ VYČISTIT OKO NAPRAVY A NOVEJ NALISUJU ZAVITOVOU TYČÍ Z VNITŘNÍ STRANY POUŽÍVAM KROUŽEK Z LOŽISKA PROTOŽE SILENT VYLEZE KOUSEK VEN A PŘES KROUŽEK PODLOŽKU Z VENKOVNÍ STRANY MAM 1CM PODLOŽKU A JE TAM HNEDROMEK píše:ked sme u výmeny tých silentbloku na zadnej náprave jak ich menite mate vyrobený nejaký prípravek alebo zhazujete celú nápravu a na lis?
Tiguan 2 2.0 tdi
-
- Nováček
Zdravím,leguan píše:DĚLAL SEM TO NĚKOLIKRAT A VŽDY NA AUTĚ DEZ PROBLEMŮ STAREJ SEM VYRAZIL VELKYM ŠROUBOVAKEM POŘADNĚ VYČISTIT OKO NAPRAVY A NOVEJ NALISUJU ZAVITOVOU TYČÍ Z VNITŘNÍ STRANY POUŽÍVAM KROUŽEK Z LOŽISKA PROTOŽE SILENT VYLEZE KOUSEK VEN A PŘES KROUŽEK PODLOŽKU Z VENKOVNÍ STRANY MAM 1CM PODLOŽKU A JE TAM HNEDROMEK píše:ked sme u výmeny tých silentbloku na zadnej náprave jak ich menite mate vyrobený nejaký prípravek alebo zhazujete celú nápravu a na lis?
jakej kroužek z ložiska používáš? Chystám se na to samý taky a nevim kde sehnat ten kroužek, aby jsem to nalisoval uplně celý.
Diky moc

- subz3ro_tdi
- Aktivista
Ved to tu mas hned na zaciatku temy napisaneBrawl píše:Jak to tedy je, když se použijí ty plný z FRS do zadní nápravy, tak tam je nějaká montážní poloha, nebo je to jedno?

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- subz3ro_tdi
- Aktivista
@Brawl: Presne tak 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Nikomu to nenutim, ale:
koupil jsem na O1 puky na předek.
Po obvodu jsem udělal 6 direk vrtákem 4mm.
je to podstatně měkčí a nemuže se to utrhnout, neboť hmoty je tam stále dost.
dám časem echo co to vydrží, ovšem cesty které jezdim jsou spíše na offroad, tak uvidíme
koupil jsem na O1 puky na předek.
Po obvodu jsem udělal 6 direk vrtákem 4mm.
je to podstatně měkčí a nemuže se to utrhnout, neboť hmoty je tam stále dost.
dám časem echo co to vydrží, ovšem cesty které jezdim jsou spíše na offroad, tak uvidíme

R. LAGUNA II 2,0 DCi 110 KW 530 TIS KM
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi