Xtuning tu jednomu člověku ladil O2 77kW 4x4 a ani na čtvrtý pokus to není nic moc.. nefunguje to pořádně, ani nejede... je nasranej, že kdyby jim už nezaplatil jel by určitě k funovi (stejná cena i s brzdou a jistý dobrý výsledek)
Ale toho pána já neznám..s tím "svým" mám dobrý zkušenosti. Ono když člověk něco dělá ve větším měřítku,tak se vždy najde nespokojenej zákazník..ale nechci soudit,neznám detaily..a auta jsou taky někdy záhadný-stejný auto,stejný postup a rozdílný výsledek. Myslím to tak,že problém může bejt v tom autě někde jinde..ale jak píšu-neznám .
tady zase stradite. me na 1.8t praskaly vejfuky i kdyz to bylo v serii neni to nic divnyho a na focusu 1.6 to lupalo jak na wrc voze toho chiptunera neznam ale mam od jinyho uz treti chip, nikdy to neladil na brzde a nikdy se s tim nic nestalo. na prvnim aute bez brzdy najeto 80tis km celkem 250tis a slape jak hodinky dalsimu majiteli...
Já tedy sleduju jen teplotu z diagnostiky, ale neznám její maximum, protože hodnota končí u 999 a tam se dostanu hned, jak více zmáčknu plyn. Za běžné jízdy je to ale do těch 900-950, když jedu klidně městem, tak snad kolem 700-800.
Někde jsem se ale dočetl, že ta hodna není měřená přímo, ale kalkulována. Jak to tedy je?