Hučí čerpadlo v nádrži 2.0TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hučí čerpadlo v nádrži 2.0TDI
Ahoj mám takový problém u VW Passat 2.0tdi hlavně po ránu mi hučí(rezonuje) čerpadlo v nádrži a po najetí pár km to přestane a pak během dne se třeba znova ozve.Nesetkal jste se někdo s tím?Je to známka že odchází?
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Vyměnit okamžitě ,než tě to někde nechá a nebo to ti vletí bordel do vstřiků a budou KO.Na passat to je normální věc,čerpadla v nádrži odcházejí.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Hučí čerpadlo v nádrži 2.0TDI
kup vif a nalej i dvojnásobnpu dávku stichneludva píše:Ahoj mám takový problém u VW Passat 2.0tdi hlavně po ránu mi hučí(rezonuje) čerpadlo v nádrži a po najetí pár km to přestane a pak během dne se třeba znova ozve.Nesetkal jste se někdo s tím?Je to známka že odchází?
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak,vif tomu nepomůže.Pokud je hlučný tak už je po něm.Raději vyměnit včas,než to bude i s odtahem.
Ty nový už jsou ok,protože jsou made in germany.Původní jsou france
Ty nový už jsou ok,protože jsou made in germany.Původní jsou france
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
stačí motor ale nakokot se to mění - je tasm plastová hadice která je tam dávaná za tepla
posledně jsem to nahřál horkovzduškou(opatrně ) stáhnul dolů a na nový pak radši dal ještě sponu
a vůbec celej ten plastovej vehemnt rozdělat abys to čerpadlo dostal ven, no moc mě to nešlo
jo, to co jsem z toho vytáhnul bylo TI Automotive Germany a náhrádní díl byl TI Automotive Poland
byly to stejný příznaky jak píšeš - občas to hučelo, pak to někdy nastartovalo, někdy s problémamama, někdy už vůbec
jak se dalo nový, no problem
posledně jsem to nahřál horkovzduškou(opatrně ) stáhnul dolů a na nový pak radši dal ještě sponu
a vůbec celej ten plastovej vehemnt rozdělat abys to čerpadlo dostal ven, no moc mě to nešlo
jo, to co jsem z toho vytáhnul bylo TI Automotive Germany a náhrádní díl byl TI Automotive Poland
byly to stejný příznaky jak píšeš - občas to hučelo, pak to někdy nastartovalo, někdy s problémamama, někdy už vůbec
jak se dalo nový, no problem
-
slovacek.milos
- Aktivista
averze made in poland je blbost dyt najdeš třeba filtron v prvovýrobé u dvojkové kokty a přesně jak píšeš made in germany to se dá srovnat s pořadem čechšmejdroman1648 píše:no jo, budiž![]()
ale člověk má asi vrozenou averzi k tomu co je made in poland nebo china...i když dneska se tam dělá kde co aniž by o tom člověk věděl a je na tom made in germany...
ale nic není na věky každý chce prodávat a musí se polepšit