Škoda Fabia RS - pomalým tempem k cíli
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- nejrychlejsi
- Nesolidní prodejce
muzu se te zeptat na znatelnej pocit brzd kdyz porovnas 288, 312 a 4 pistky?
Prave to resim u sebe a nevim do ceho lip zainstestovat, chapu ze 4 pist je 4 pist ale myslim ucinost, pomer cena desek, kotoucu. zda je opravdu nejaky velice znatelne.
Dekuji ti
T.

Dekuji ti
T.
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!
---
1,9 TDI PD 96kW ASZ a 2,5 TDI AEL 103kW
---
Co se tyka 288 vs. 312 musim objektivne retrospektivne rici ze efekt jsem nepocitil...spis to bylo placebo... Na druhou stranu 4pisty jsou neskutecny jedovky a par minut si po presednuti z jineho vozu zvykam...takze apcka mohu maximalne doporucit asi nejlepsi investice co jsem udelal...
Cena kotoucu je stejna protoze kotouce jsou pro 312mm stejne..desky jsem zatim nekupoval ale drazsi rozhodne budou...
Jinak abych to shrnul..zpetne bych jednopistky ve 312mm neporizoval a sel rovnou do 4pistu..u tech se i pres vetsi plochu pistku nepropadl pedal (u jednopistku ano) a za ty penize to ma opravdu skvele vysledky...
Cena kotoucu je stejna protoze kotouce jsou pro 312mm stejne..desky jsem zatim nekupoval ale drazsi rozhodne budou...
Jinak abych to shrnul..zpetne bych jednopistky ve 312mm neporizoval a sel rovnou do 4pistu..u tech se i pres vetsi plochu pistku nepropadl pedal (u jednopistku ano) a za ty penize to ma opravdu skvele vysledky...
- nejrychlejsi
- Nesolidní prodejce
To jsi na tom mel tolik prace co se tyce laku kdyz vidim to kytovani atd?
Jinak, co se tyce brzd tak Te poslechnu a budu hledat 4 pisty jen nevim zda seat sport nebo primo brembo, rad bych brembo ale bojim se ze nesezenu nebo respektive se bojim ze mi nejaky utecou
nez na ne dam penize dohromady. Zadni 256 uz mam schovane doma jen koupit desky, kotouce to jeste musim vyspekulovat jake.
PS: Uprime, jaky je rozdil mezi seat sport AP RACING a BREMBO ? Co se davali na Seaty. Dekuji Ti
Jinak, co se tyce brzd tak Te poslechnu a budu hledat 4 pisty jen nevim zda seat sport nebo primo brembo, rad bych brembo ale bojim se ze nesezenu nebo respektive se bojim ze mi nejaky utecou

PS: Uprime, jaky je rozdil mezi seat sport AP RACING a BREMBO ? Co se davali na Seaty. Dekuji Ti
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!
---
---