Volkswagen Passat . 1.8 Turbo Tiptronic r.98
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Volkswagen Passat . 1.8 Turbo Tiptronic r.98
Ahoj mám v plánu koupit tohle auto Volkswagen Passat . 1.8 Turbo Tiptronic r.98může te mě poradit na co se mám zaměřit pri obhlídce a kolik tehle typ tak žere?
Vzhladom na to,ze to bude auto za 40-45 tis. tak sa na nejake velke kontroly vykasli. Prebehni to k obmedzovacu. Zisti ci auto netrha. Akceleracia musi byt plynula. Inak veci ako na inych autach.
Spotrebu mam ja okolo 10. Ale hodne mesto.
Spotrebu mam ja okolo 10. Ale hodne mesto.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
Automat musí řadit krásně plynule, bez cukání, trhání. Reagovat na polohu plynu - přeřazení nahoru, nebo podřazování. Zkus kick down, auto musí táhnout plynule bez cukání, jak psal Alfik. Pokud automat neřadí jak má, tak běž pryč. Nemá cenu si myslet, že to za pár pěněz opravíš...Pokud možno, tak koukni i ze spodu na motor i převodku, kvůli únikům oleje. Jinak koukni na nápravu - dají se sehnat komplet sady do 4 tis, nebo taky za 10 tis. Tak by si alespoň mohl ukecat nějakou slevu na novou. Pak klasika, prohlídnou vše co se dá. Já mám tenhle motor v O1, kde jezdím za 7-8. Těch 10 v passatu s automatem bude realný.
O1 1.8T
Milé překvapení o této zkrácené podobě. Můžeš nám říct, co to je, co se mluví / píší o? Má nějaké info. o této zkrácené podobě byly zveřejněny před (a já jsem to uniklo)?
We are the leading the world in providing best ccna cheat sheet gre and six sigma lean certification