nejspíš už tu celý postup někde je, ale nenašel jsem ho hledáním

Kromě http://www.autoopravy.eu/index.php?akce=2&id=362 jsem nic pořádného nenašel. To fakt musím vypouštět olej z převodovky?
btw: dá se to udělat v jednom člověku na jámě?
Moc díky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Držím palceSleepz píše:... Tak a příští pondělí 2. kolo, nasazování
Sleepz píše:Díky za rady a odkaz, škoda že jsem si toho všiml až po, v 8 sem ležel už pod autem.
První část je zamnou, nakonec jsem sehnal jámu ale bez vybavení, takže jsem používal zvedák na auto a přes jámu prkno. Když jsem vyndal uplně vše a převodovka se oddělila tak začal teprv boj. Zjistil jsem že mi drží unašeč o setrvák, tak začalo obvolávání techniků "kde je ten fígl" a já nesundal držák silenbloku u baterky, jen jsem ho odšrouboval nahoře 2x 18kou. Takže jsem povoloval absolutně nehybné šrouby a jeden tam zůstal a utrhl se... takže začal 2 hodinový boj jak to dostat ven (ten hliníkový držák jsem musel rozšrotovat).
Když jsem se konečně zbavil i držáku tak jsem začal laborovat s motorem nahoru dolu... bez výsledku pak jsem si všiml plíšku na 10tku tak jsem ho odstranil, bylo to lepší ale i tak nic moc.
Po 9 hodinách boje se najednou převodovka uvolnila a vypadla sama![]()
Takže sám to sice vyndat jde, ale po 9 hodinovém boji mám ruce až na zem... nejvíc peklo je, najít tu správnou pozici aby se uvolnil unašeč.
Tak a příští pondělí 2. kolo, nasazování