stahovani oken na dalku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia I
Ahoj. Mám Fabii I RV. 2000 a přemýšlím o aktivaci stahování oken na dálku. Jelikož auto potřebuju každodeně tak bych do toho nerad vrtal sám a proto bych uvítal někoho kdo by mi to aktivoval. Jsem z pardubického kraje. Jednotku mám 433 E. kontakt prosím na mail HofmanJ@seznam.cz (na mailu jsem celkem pravidelně)
Ahoj, mohl by mi někdo za nějakou úplatu
udělat stahování oken na dálku? Mám vystřelovací dálkový klíč (2 tlačítka) a komfortku mám 1J0 959 799AH. Auto VW Golf 4 Variant rv. 2001. Jsem z Plzně. Kontaktujte mě nejlépe na mail vlada201@email.cz
Díky

Díky
GVW Golf IV Variant TDI-PD 85kW AUY
Tak prečítal som si komplet celé vlákno ale nejak som nenašiel môj typ.
Mám B5 Passata ale ešte 97mu, jeden z prvých, číslo komfortky neviem odkiaľ zistiť.
Mám obyčajný dvojtlačítkový kľúč centrál na DO. Pri vložení kľúča do zámku mi okná idú hore aj dole automaticky podržaním kľúča v zámku a v krajných pozíciach. No na DO to nefunguje.
Chystám sa kúpiť tento kábel http://www.autobazar.eu/sk/diagnostika- ... 38766.html
Dokážem to teda aj sám s nejakým programom? Ten managment či ako sa píše čo som tu našiel je len na 2000 a novšie Passaty, čiže z toho asi nič.
Prípadne niekto z okolia NM PN až po ZA by nevedel to za nejaký peniaz spraviť? Vďaka za odpoveď.
Mám B5 Passata ale ešte 97mu, jeden z prvých, číslo komfortky neviem odkiaľ zistiť.
Mám obyčajný dvojtlačítkový kľúč centrál na DO. Pri vložení kľúča do zámku mi okná idú hore aj dole automaticky podržaním kľúča v zámku a v krajných pozíciach. No na DO to nefunguje.
Chystám sa kúpiť tento kábel http://www.autobazar.eu/sk/diagnostika- ... 38766.html
Dokážem to teda aj sám s nejakým programom? Ten managment či ako sa píše čo som tu našiel je len na 2000 a novšie Passaty, čiže z toho asi nič.
Prípadne niekto z okolia NM PN až po ZA by nevedel to za nejaký peniaz spraviť? Vďaka za odpoveď.
muze mi nekdo poradit jakym programem prehrat komfortku 779B na Okt 1 Pri oprave zamikani kufru spadla komunikace pri zapisu programem mmk a uz nejde nacist (vse jede jak pred opravou zamikani kufru) Novej obsah jednoky bych mel mit ale nevim jakym programem prehrat. Auto uz je prodane (proto uz nemuzu laborovat) ale novej majitel to chce jeste dat do kupy tak potrebuju nejake reseni.