toledo 98 zadní okno jak nalepit

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

JARDA2
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od JARDA2 »

okno je tam , drží zatím, ta tuba stačí jen taktak příští týden se chystám na čelní u clia a už v tom žádnej problém nevidím, je na tom h.... ;)
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

jo nejhorší je to mačkání lepidla ;)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
JARDA2
Přispěvovatel

Příspěvek od JARDA2 »

tak se mi po dvou měsících objevil parádní problém, čelní sklo u clia mi na dvou místech u stěračů prdlo a ted by me zajímalo co sem udělal blbě, jestli sem dal málo lepidla nebo okno moc přitlačil , nevím takže si dám repete. (wallbash)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

JARDA2 píše:tak se mi po dvou měsících objevil parádní problém, čelní sklo u clia mi na dvou místech u stěračů prdlo a ted by me zajímalo co sem udělal blbě, jestli sem dal málo lepidla nebo okno moc přitlačil , nevím takže si dám repete. (wallbash)
některé levné skla prasknou a nic stím neuděláš výmrd ;)
JARDA2
Přispěvovatel

Příspěvek od JARDA2 »

sklo sem koupil na vrakovišti žádnou značku na sobě nemá je se zeleným pruhem typoval bych ho na polský až vyříznu to prdlý tak uvidím kolik bylo dole lepidla když sem ho tam dával tak sem ho hodně zatížil aby se přimačklo,tak jestli to nebylo moc.
JARDA2
Přispěvovatel

Příspěvek od JARDA2 »

tak bych řekl že sem tam nasral moc lepidla :x všude vylezlý na stranách ale sklo drželo pěkně.
slovacek.milos
Aktivista

JARDA2 píše:tak bych řekl že sem tam nasral moc lepidla :x všude vylezlý na stranách ale sklo drželo pěkně.

podle mě si udělal chybu píšeš

hodně jsem jo zatížil aby se přimáčklo

pak došlo k napnelizmu a řach ;)
slovacek.milos
Aktivista

máš těžko pro ty kdo nelepí neumí si setříhnot správnou vrstvu lepidla neví naco je primer, aktivátor,

neumí si nachystat podklad, tak je nejlíp sklo nalepit odtrhnout najdeš tam zě pět míst kterí se nepřilepily,

ty dovrstvíš lepidlem připlácneš a máš to na tuty, zatáhneš jen karosářskou krycí páskou za čtyři hodiny jedeš
;)
JARDA2
Přispěvovatel

Příspěvek od JARDA2 »

no myslím že už sem poučenej , mám to očištěný do čista odmastím to potřu aktivátorem ale tu tubu si sestřihnu mín dám menší vrstvu a udělám to jak říkáš plácnu ho tam a pak pod něj kouknu. zatěžovat už ho nebudu. předtím sem na něj položil 3kola s diskama195 50 15 asi aby mi náhodou neodskočilo (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“