OCT AGR CUKA
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OCT AGR CUKA
zdar , mam problem
z niceho nic se mi stalo ze auto jelo a najednou jak kdyz u stary skodovky dochazi benzin a jakoby cuka.
na vagu to nic nehlasi tlak turba dobrej .
rikal jsem size mozna spatna nafta .
takze jsem vyjel k rezerve kde to zaclo delat castejc a pak dotankoval nalil aditiva vymenil vsechny filtry. hledal bublinky v nafte a auto proste nekdy jede jak ma nic se nedeje a nekdy proste cukne a pak jede normalne je to z 99% kdyz dam plnej plyn.
mam AGR mam of erg a mam trysky sprint 502.
mel jsem vyndanej plovak a cistej .
ma nekdo nejakej napad cim to muze byt log muzu udelat jen reknete jakejch kanalu.
co jsem si vsiml je to vetsinou kdyz tomu dam treba za zatackou ale tim si nejsem 100% jistej udelalo to i na rovine.
ma nekdo nejakej napad cim by to mohlo byt???
za kazdou radu budu rad dik moc Sekec
z niceho nic se mi stalo ze auto jelo a najednou jak kdyz u stary skodovky dochazi benzin a jakoby cuka.
na vagu to nic nehlasi tlak turba dobrej .
rikal jsem size mozna spatna nafta .
takze jsem vyjel k rezerve kde to zaclo delat castejc a pak dotankoval nalil aditiva vymenil vsechny filtry. hledal bublinky v nafte a auto proste nekdy jede jak ma nic se nedeje a nekdy proste cukne a pak jede normalne je to z 99% kdyz dam plnej plyn.
mam AGR mam of erg a mam trysky sprint 502.
mel jsem vyndanej plovak a cistej .
ma nekdo nejakej napad cim to muze byt log muzu udelat jen reknete jakejch kanalu.
co jsem si vsiml je to vetsinou kdyz tomu dam treba za zatackou ale tim si nejsem 100% jistej udelalo to i na rovine.
ma nekdo nejakej napad cim by to mohlo byt???
za kazdou radu budu rad dik moc Sekec
Škoda Roomster Recaro Edition , 1,9 Tdi
ex:Octavia kombi AGR , ERG OFF, KAT OFF, Sprint 764,Garrett GT1544S,jednohmota valeo
ex:Octavia kombi AGR , ERG OFF, KAT OFF, Sprint 764,Garrett GT1544S,jednohmota valeo
diky za rady filtr v nadrzi????ten je kde???menil jsem jen naftovej v motoraku , a vzduchovy , a olejovej a olej .
jinak mam dalsi poznatek
udela to presne to jako kdyz bych drzel plyn a zmacknul brzdovej pedal tak tak to ubere a znova se to rozjede.
pred casem mi nejak blbnul ten snimac brzd tak jsem ho vyndal a zandal a on sel tak jsem to nechal tak me napada zda nemuze byt problem v nem.
jinak logy skusim udelat a tu davku zjistim kde???pamet zavad je prazdna prave...to me udivuje
jinak mam dalsi poznatek
udela to presne to jako kdyz bych drzel plyn a zmacknul brzdovej pedal tak tak to ubere a znova se to rozjede.
pred casem mi nejak blbnul ten snimac brzd tak jsem ho vyndal a zandal a on sel tak jsem to nechal tak me napada zda nemuze byt problem v nem.
jinak logy skusim udelat a tu davku zjistim kde???pamet zavad je prazdna prave...to me udivuje
[quote="sekec"]diky za rady filtr v nadrzi????ten je kde???menil jsem jen naftovej v motoraku , a vzduchovy , a olejovej a olej.
Takovy sitko v nadrzi...teda doufam ze ty ho mas...melo by se tam dat dostat pres kufr...kdyz odendas tapecirung z kufru tak tam bude treba takovy kryci plisek na par sroubech, kterej kdyz odendas dostanes se k filtru v nadrzi.....ja ho tam mam a tusim ze by mel bet i u ty tvy octavky
Takovy sitko v nadrzi...teda doufam ze ty ho mas...melo by se tam dat dostat pres kufr...kdyz odendas tapecirung z kufru tak tam bude treba takovy kryci plisek na par sroubech, kterej kdyz odendas dostanes se k filtru v nadrzi.....ja ho tam mam a tusim ze by mel bet i u ty tvy octavky
Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)

- jirkastrachota
- Přispěvovatel
Takze po vymenen brzdoveho cidla zatím neudelalo cidlo je tam od soboty.
Nic jeste neni vyhráno.
a pod pravou zadní sedackou??????tam je plovák ne????ten jsem mel venku a vycistil ho
Nic jeste neni vyhráno.
a pod pravou zadní sedackou??????tam je plovák ne????ten jsem mel venku a vycistil ho
tak je to tu zas.
mam nove zjisteni po cukani to ukaze sporadickou chybu hmotnosti vzduchu nesmyslny signal???
myslite ze to tedy muze delat vaha??,
zde log:
http://ulozto.cz/xSGDWJ4M/log-01-003-010-011-csv
je to az v tom 4tym koukne mi na to nekdo prosím?????
mam nove zjisteni po cukani to ukaze sporadickou chybu hmotnosti vzduchu nesmyslny signal???
myslite ze to tedy muze delat vaha??,
zde log:
http://ulozto.cz/xSGDWJ4M/log-01-003-010-011-csv
je to az v tom 4tym koukne mi na to nekdo prosím?????