rána a jizda bez turba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
rána a jizda bez turba
Please potreboval bych kdyby mi nekdo vytahl z ETKy cislo dilu - takova ta hranata plastova trubka od intercooleru vedle remenice prislusenstvi. Dnes si to valim asi tak 100 kmh do mirneho kopce, pohoda-klidek a najednou rana, vykon nikde a cernej cmoud. Zastavim, kouknu do motoru a ta plastova hranata trubka se uvolnila z plechove spony a od remenice se prosoupala a je v ni mala dirka. 

VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
tak tos mel stesti, me se to urvalo taky doleLadic píše:Určitě se vyplatí lépe to zajistit, já zastavil asi po 500m, ale asi to bylo míň napružený takže to vydrželo, vypadlo mě to dole a měl jsem to tam na motex se šroubkem, nasadil dotáh a mazal dál ,ale podřený to mám docela hluboko, ale ne skrz.
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
pokud byla prodřená tak ten oleje co tam neni se blbě vypouštíAUDI 80 píše:existuje 2složkový lepidlo který do 5min. zaschne a dá se brousit pilníkem. Je to fakt mazec. Lepil jsem s tím ic a a dokonce i hliníkovou olejovou vanu prodřenou o kámen anichž bych z ní vypustil olej a do dnes drží.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Ak je tam velky tlak,tak to nezalepis asi nicím. Ber v uvahu aj vysoku teplotujaykay píše:Diky, tyjo, to je docela ranec za kus plastu, co to takhle necim zalepit?Huml píše:1J0 145 770 K, 1745,10 CZK horní trubka od cooleru do sání
Proc to mohlo takhle odpadnout? Zase se mi nechce kupovat novou za 1800,-, aby zase odpadla
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Je potřeba si uvědomit, že v tomto místě je celkem slušný tlak !!!ROMEK píše:jestli to je z plastu nech ti to nekdo zavary zvaracku na plast
Oprava takové závady nemusí být právě jednoduchá záležitost.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Byla prodřená tak ,že to z ní rosilo. A ikdyby z ní olej vytekl celej pořád by to bylo mastný dokud by si jí nesundal a nevytřel.váha píše:pokud byla prodřená tak ten oleje co tam neni se blbě vypouštíAUDI 80 píše:existuje 2složkový lepidlo který do 5min. zaschne a dá se brousit pilníkem. Je to fakt mazec. Lepil jsem s tím ic a a dokonce i hliníkovou olejovou vanu prodřenou o kámen anichž bych z ní vypustil olej a do dnes drží.