Mám v Oktávce TDI 96 kw a zabírá mi turbo asi až na 1900 ot. Do té doby se nic moc neděje. Až při těch 1900 motor zabere a táhne jak z praku.
Je to normální nebo je někde chyba?
Auto má najeto 90 tis
Tom TDI píše:No mám ten stejný motor v Audi A4 a taky mi to tak tahá atkže je to asi normál,protože mám novou váhu i turbo. Kolik ti toi tak papá nafty???
ja mam 96KW v tolede a zerie mi 6 litrov ale ked idem normalne tak dostanem aj 5.5L a co sa tyka toho zaberu turba je to troska neskor, pred tym som mal 81kw octavia ta sa brala lepsie od spodu.
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
jj,přesně tak, máme doma taky 81 kw a ta táhne pěkně odspodu. Tady na tý 96 kw je ten kopanec turba fakt dost znát.
Spíš se mi zdá divný, že když v nízkých otáčkách sešlápnu plyn, tak dlouho nic než zabere turbo.
hmm jezdit za 6 taky bych chtěl!! No podle toho jak jedu když jedu klidnou jízdou což je tak do 120 tak těch 6,5 když tomu šlapu po dálnici a jedu kolem 160 pořád tak 9 i více.
čeče to máš divný mam taky O1 96kW a spotřebu mam když jezdím jak prase a to jezdím furt ale opravdu tak spotreba dle tankování je neco prez 7l a to to mam brutal načipovany turbína davá1,6 a zadek stale černej taky mě to zabírá kolem 1800 a furt to hrabe
96kW to dělaj běžně, že jsou zabržděný, všimněte si, že i po přeřazení to chvilku trvá než turbo opět zabere, 81kW má ten turboefekt minimální. U té 96kW se to dá dobře eliminovat čipem, když je to trochu okouřený bere už od 1600ot. nebo aspoň já to tak měl
No tak to vidíte a já si říkal že to není normální.Tak to jste mě uklidnili.
No úplně příjemný to kolikrát není, když na to na křižovatce šlápnu a ono chvíli nic.....Ale pak
No mně se to stejně zdá nějaké divné!!!! Mám to teda chipnuté,ale nezdá se mi to jako velký zázrak je sice fakt,že mám 18 kolca a 225 gumy,ale i tak se mi zdá,že by to přece jen mohlo valit lépe a co se týká kouře tak mi to nekouří vůbec tak nevím asi nic moc chip!! V budoucnu stejně plánuju trysky takže se při jednom asi udělá seřízení a chip ještě jednou a jak jsem se tady dočet tak samá chvála na reeshu takže se obrátím asi na něj.Teda zase záleží odkuď je... i když ta naše republika zase není tak velká!!
já byl s čipem spokojenej, v létě při plným už to kouřilo, ale jelo to pěkně, ne že bych nesnesl koní víc, ale mě na jezdění do práce 170k stačilo , jo a čip jsem měl od Reeshe
Tom TDI píše:hmm jezdit za 6 taky bych chtěl!! No podle toho jak jedu když jedu klidnou jízdou což je tak do 120 tak těch 6,5 když tomu šlapu po dálnici a jedu kolem 160 pořád tak 9 i více.
To moze byt ozaj rad ze ma 6L spotrebu...ja bezne 8-10L ale to po dialnici 180-200..ale aktualka pri 160 je 9.4L...ale mam automat 96kw nachipovane na 160k nameranych. Zahada je ze ziadny dym!! Nie je poznat ze to je diesel.
Passat B6 1.9TDi 130HP 201 HP a 477 Nm Hybrid turbo, big IC, AL vstreky, DQS prevodovka z 2.5 tdi, ostra vacka, vyfuk, sanie by AMA, Profi soft,
400m - 15,3 sek
Na predaj!