Mondeo r.v.98 1,8TD zvýšení výkonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Mondeo r.v.98 1,8TD zvýšení výkonu
Ahoj, mám dotaz ohledně motoru 1,8 TD 66kW
Dá se to nachipovat, nebo jinak upravit výkon motoru?
Děkuji
Děkuji
Re: Mondeo r.v.98 1,8TD zvýšení výkonu
chipovat ? ne je to stará předkomůrka a vrtat do čerpadla / lukas / to asi ne buď rád že to vůbec jezdí . Motory 1,8td nebyly žádné zázraky ale pro normální ježdění stačily ,ale na závodění v žádnem případu mondeo těžké a 66kw dost máloajakoamper píše:Ahoj, mám dotaz ohledně motoru 1,8 TD 66kW
Děkuji
Skoda Octavia 2 tdi 103kw Bkd r.v. 2010 L@K
------------------------------------------------------
minulost :Skoda Octavia Tdi 66kw r.v 2001 chip 84kw
-
- Nováček
Re: Mondeo r.v.98 1,8TD zvýšení výkonu
Zázračnej motor to sice neni, ale určitě se dá něco s výkonem udělat. A pokud je to za cenu vrtání se v čerpadle, tak proč ne. Mě jde jen o to, aby mi to šlo od nízkých otáček a ne až při 2 - 2,5tis.haromax píše:chipovat ? ne je to stará předkomůrka a vrtat do čerpadla / lukas / to asi ne buď rád že to vůbec jezdí . Motory 1,8td nebyly žádné zázraky ale pro normální ježdění stačily ,ale na závodění v žádnem případu mondeo těžké a 66kw dost máloajakoamper píše:Ahoj, mám dotaz ohledně motoru 1,8 TD 66kW
Děkuji
kamarád přidával na čerpadle a i na turbu a ten motor lítá snad do dnes ale musí se samozřejmě všechno s rozumem...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
roman1648 píše:já bych do toho nevrtal, to čerpadlo rozhasíš jedna dvě a zpátky to už nikdy nechytneš
To si myslím taky . Tohle říkávali i staří mechoši nevrtej se v tom co funguje

Skoda Octavia 2 tdi 103kw Bkd r.v. 2010 L@K
U mne byla 1,6 TD v perfektním stavu letadlo už v serii. Ten motor byl geniální, dnes se tak nepotěším. Čím dál těžší auta, čím dál vyšší nároky a taky čím dál větší sráče..Je to ale přirozené, vývoj jde dopředu a spolehlivost dolů..Můj kamarád rušil Golfa 1 kvůli korozi a měl najeto 640000 km. Od 200000 km, kdy se auto koupilo s vadnou hlavou /někdo ho uhnal/, kterou jsem dal novou/vlastně jinou,opravenou/, motor překroužkoval, tak jen jezdil. Původní čerpadlo, u kterého jsem asi v 300000 km dal na hřídelku gumičku z vodovodu, původní spojka, převodovka..Agregát nebyl z vozu venku..Tomu říkam přidaná hodnota...A jak to jelo.. 

nepropadat panice...