prosímtě na kterých cestách v čr je povolená rychlost nad 15O

to by mě zajímalo

Moderátoři: šulda, Moderátoři
mě by fakt zajímalo které ty destičky nebrzdí, namontoval jsem snad všechny značky bylo by to na stránku, no prostě co měli v motortexu, elitu, kel, škoda díly, a široké okolíKornout píše:k z normálních aut nebrzdí asi žádný.
Nepíšu že destičky nebrzděj, sis to blbě přečetl. Psal jsem že normální auto nebrzdí asi žádný.slovacek.milos píše:mě by fakt zajímalo které ty destičky nebrzdí, namontoval jsem snad všechny značky bylo by to na stránku, no prostě co měli v motortexu, elitu, kel, škoda díly, a široké okolíKornout píše:k z normálních aut nebrzdí asi žádný.
se všema deskama když jsem na to dupl tak jsem uvedl v činnost abs
možná před patnácti lety značku desek nevím na jednom formanovi fakt desky nebrzdili ale to bylo o tom že se z desek odpařovalo lepidlo byly hodně drahé made i in germany,
a před měsícem jsem viděl staré jeté desky nazadu na koktávce majitel si stěžoval že m nejde ruční, ty desky do bylo jak uhlíky do generátoru,
nebo jak uhlíkový klingerit značku přečíst nešlo
slovacek.milos píše:A kdo tu řeší kolik je kde povoleno, ale jestli se Ti bude lépe spát, tak jsem vždy jezdil testovat do německa a dál bych to nerozebíralfavo píše:Na autě na kterém jsem tyto kombinace zkoušel byla vysoká rychlost cokoliv na 150 km/h
prosímtě na kterých cestách v čr je povolená rychlost nad 15O![]()
to by mě zajímalo![]()
Prostě jsem chtěl poradit s ohledem na svoje zkušenosti s brzdami.
Tak ti to asi nejede, ty 280ky lehnou po prvním kole, nebo na to šlapeš jak ten pán, co ho tady slováček popisoval. Hlavně ty 280ky jsou uplně nahouby už kvůli dávkování, na začátku ostrý a pak nic.JHBullit píše:mam ate power disk s "keramickymi" deskami ate a zacly vadnout na masarykove okruhu az po 5 kolem ale i tak to vadnudi nebylo moc velke a i studene mi brzdi dobre
312mm, ty už docela jdou, ty jsem měl taky spolu s DSPF ale stejně je uvaříš jako prd. Kolikrát jsem měl staženou prdel, brzdil očima a pravá noha se bořila v blátě.chipmann píše:Já mám ate power disc cena ate ceramic na svoji OII rs kde mam nejakych 230hp a ze by nebrzdíly ? Co toe za blbost rozhodne lepší než nějaké pseudo kotouče brembo ktere se sem dovazi s polska a s originalama nemaji vubec nic spolecneho tvl. Uz se komecne proberte chlapy
Jen opravdový odborník může napsat pseudo kotouče Brembo. To by se dalo napsat spíše o ATE než o Brembo. Ještě jsem totiž neviděl žádný sportovní auto osazené z výroby komponenty Ate.chipmann píše:Já mám ate power disc cena ate ceramic na svoji OII rs kde mam nejakych 230hp a ze by nebrzdíly ? Co toe za blbost rozhodne lepší než nějaké pseudo kotouče brembo ktere se sem dovazi s polska a s originalama nemaji vubec nic spolecneho tvl. Uz se komecne proberte chlapy