Ahoj, mam dotaz. Radeji se zeptam protoze nechci objednat neco a pak koukat jak puk. Mam misto normalni cooleru na aute danej chladic oleje, ted budu natahovat hadice a potřebuji objednat adapter. Nevim kde ho objednat jestli na HPP zde
http://www.highperformanceparts.cz/kata ... jovy-filtr nebo zda dokaze poradit nekdo jiny nekde jinde, lip treba i za jinou cenu. Pokud stím ma nekdo zkusenosti tak tim lip.
Tohle je celej vymenik oleje z meho PD
Komplet rozebrany vymenik
Furt jsem moc nepochopil zda se to davat nad ten chladič origo nebo pod něj. A budu potřebovat i jak jsem koukal na hpp prodlužovací šroub? Kdyby mi někdo hodil link na adapter ktery tam 100% pujde, i teda stím prodlužovacím šroubem budu jedine rad.
Další hloupý dotaz, na čidlo tlaku oleje a teploty oleje. To vezmu z čeho? Kabely natahnute už mam jen nevim zda jsou u PD dane někde čidla. Nebo budu muset objednat další adapter ? Nebo dělaji adapter ktery ma vše v jednom ? Nejlepe.
Děkuji za dotaz
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!
---
1,9 TDI PD 96kW ASZ a 2,5 TDI AEL 103kW