Jakou dodávku ? opel,iveco,citroen,pežot, ford ??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jakou dodávku ? opel,iveco,citroen,pežot, ford ??
Shanim dodávku skřínovou a nevím si moc rady.
Bude vozit cca 1000 kg náklad . někdy méně někdy více .
potřebuji poradit vzheldem ktomu že tu dost lidi opravuje auta ktere značky se vyvarovat
měly jsme ford tranzit valník 2,5d ale musel by se dost vyvařit což dělat nebudu.
takže pokud někdo da radu nebo upozorni budu rad
co třeba Fiat Ducato nebo Iveco Daily. Docitroenu fordu a pežotu se mi nechce co sem čet furt se to ser...
Bude vozit cca 1000 kg náklad . někdy méně někdy více .
potřebuji poradit vzheldem ktomu že tu dost lidi opravuje auta ktere značky se vyvarovat
měly jsme ford tranzit valník 2,5d ale musel by se dost vyvařit což dělat nebudu.
takže pokud někdo da radu nebo upozorni budu rad
co třeba Fiat Ducato nebo Iveco Daily. Docitroenu fordu a pežotu se mi nechce co sem čet furt se to ser...
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Strejda dělá v autorizáku v Ivecu a jako co chceš na to říct,mohu se poptat,ale co vím, tak se to sere jak sviňa!Někdo říká že jen jezdí,kamoš (soused) má iveco jako odtahovku a jezdí měsíšně okolo 10tis km s hengrem a neustále mu padá výkon, rožne se kontrolka motoru
a furt neřešitelná lambda atd....fakt strašný!!!
Co vím,tak říkal, že dycky je dobrý mít zadní náhon kerej naložíš, u nás je dost kopec a v zimě musel ducata,fordy a nevím co všecko tahat jeepem až za kopec,protože předek to nevyhrabal.
Mám spolužáka, ten zase jedině fordy,ale on zase dělá do sanitek,maj doma sanitářskou službu,a rozváží pacienty po nemocnicích a říkal, že nejlepší sou fordy,ale kecal bych kerej rok, myslím že říkal, že nějaký ročníky byly super,pak že se srali EGR hodně a pak to zase šlo dost dobře,poptám se na to!
Snad to nějak pomůže při výběru.

Co vím,tak říkal, že dycky je dobrý mít zadní náhon kerej naložíš, u nás je dost kopec a v zimě musel ducata,fordy a nevím co všecko tahat jeepem až za kopec,protože předek to nevyhrabal.
Mám spolužáka, ten zase jedině fordy,ale on zase dělá do sanitek,maj doma sanitářskou službu,a rozváží pacienty po nemocnicích a říkal, že nejlepší sou fordy,ale kecal bych kerej rok, myslím že říkal, že nějaký ročníky byly super,pak že se srali EGR hodně a pak to zase šlo dost dobře,poptám se na to!
Snad to nějak pomůže při výběru.
Re: Jakou dodávku ? opel,iveco,citroen,pežot, ford ??
co třeba Fiat Ducato nebo Iveco Daily. Docitroenu fordu a pežotu se mi nechce co sem čet furt se to ser...[/quote]
no, ono si moc nevybereš....motory jsou nastrkaný všude možně, tam je v Jumperu motor Ford, tam ve Fiatu HDI od Peugeotu
jak píšou kluci,záleží kolik chceš investovat
jestli na sebe auto vydělá, při dnešních cenách bych šel do novýho
my hodně děláme francouze tak mám na ně lepší náhled než třeba na Ford nebo Renault, Iveco nemůžu hodnotit - nemám zkušenost
Osobně bych šel do Boxera/Jumpera HDi, konkrétní motoráž pak podle toho kde to má jezdi, jestli město nebo dálnice
no, ono si moc nevybereš....motory jsou nastrkaný všude možně, tam je v Jumperu motor Ford, tam ve Fiatu HDI od Peugeotu
jak píšou kluci,záleží kolik chceš investovat
jestli na sebe auto vydělá, při dnešních cenách bych šel do novýho
my hodně děláme francouze tak mám na ně lepší náhled než třeba na Ford nebo Renault, Iveco nemůžu hodnotit - nemám zkušenost
Osobně bych šel do Boxera/Jumpera HDi, konkrétní motoráž pak podle toho kde to má jezdi, jestli město nebo dálnice
nedavno jsem mluvil s klukem co toho najezdi dost,kazdy 3 roky kupuje novy a nejvic je zklamanej z novyho Jumpera 2.2. Ze zlaty ducato 2.3 na spotrebu,vykon i spolehlivost. Mel chvili i iveco 3.0 a musel ho prodat,kazdou chvili neco s elektrikou. Ale ve fiatu pry stejny motor funguje bez vetsich problemu v posledni dobe i po mechanicky strance. Ale on uz to zkouset nechtel.. Ja bych volil ducato 2.3 Multijet130 do 2011,jeste bez dpf,nebo 2.3 multijet150,ty uz jsou s dpf. Ale spotreba je u nich o neco niz a jedou jako prase..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
no myslel sem rok cca 2007 vejs cenovka tak kolem 200 tis.
nemylsim si ze auto si na sebe extra vydela. spise je to servis zákaznikum dovézt zboží auto bych chtěl tak na 10 let za rok najedem tak 20-30 tis
posledni ford tranzit jsme mely od 1997 ted je ale tak prorezlej ze uz se to nevyplati a dneska na technicke jiz neprojdu. Muselo by se moc vyvarovat. a vysledek nejistej.
nemylsim si ze auto si na sebe extra vydela. spise je to servis zákaznikum dovézt zboží auto bych chtěl tak na 10 let za rok najedem tak 20-30 tis
posledni ford tranzit jsme mely od 1997 ted je ale tak prorezlej ze uz se to nevyplati a dneska na technicke jiz neprojdu. Muselo by se moc vyvarovat. a vysledek nejistej.
Ale když se člověk rozhlédne po firmách, tak vidí většinou IVECA, ptal jsem se synovce, který jej leasingoval a teď už zakládá i spediční firmu..A chce Iveco zase, patrně ví proč. Je to vlastně dřívější Ducato ale ta elektrika je podivná, já kdysi hledal pojistku na nesvítíci světlo/pravou stranu/, vše bylo O.K. , ale nakonec to byla nějaká "centrální" pojistka..
A to, že se řeší nějaké kontrolky je běžné u všech, v hospodě a na internetu společně řidiči řeší, komu jaká kontrolka svítí, komu nedovírá EGR a podobné běžné speciality moderních strojů..Napříč všemi firmami ....

A to, že se řeší nějaké kontrolky je běžné u všech, v hospodě a na internetu společně řidiči řeší, komu jaká kontrolka svítí, komu nedovírá EGR a podobné běžné speciality moderních strojů..Napříč všemi firmami ....

nepropadat panice...
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Já mám Boxera 3,0HDI,motor je tam od Iveca,najeto 100tkm bez závád.Až najedu tři kila tak to prodám a zase koupím to samé.Ty vyhoněný 2,0TDI je pro dodávku málo.Já osobně bych kupoval jedině 2,3 nebo 3,0 ducato,jamper,boxer.Netvrdím,že je to bez problémový auto,ale to není dnes žádný,ale motory jim držej.
Ford je mord,starej transit byl gut nový už ne.Mercedes už se taky sere,starý sprintery byly držáky,takže dnes si moc nevybereš.Hlavně nekupovat 2,2HDI motor Puma to je pomsta.
Mám tu na prodej tohle Ducato 2008,207tkm,motor 2,3Multijet/motor iveco/
cena asi 180tKč.Ježděno na dálkách.

Kdyžtak napiš.
Ford je mord,starej transit byl gut nový už ne.Mercedes už se taky sere,starý sprintery byly držáky,takže dnes si moc nevybereš.Hlavně nekupovat 2,2HDI motor Puma to je pomsta.
Mám tu na prodej tohle Ducato 2008,207tkm,motor 2,3Multijet/motor iveco/
cena asi 180tKč.Ježděno na dálkách.

Kdyžtak napiš.

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz