Haldex - hlasité zvuky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Haldex - hlasité zvuky
Mám dotaz ohledně Haldexu (Golf IV 4motion). Když vjedu do trošku většího terénu - prudký kopec, mokrá tráva, bahno, tak když se zapne zadní náhon, tak je najednou slyšet, že to vzadu "zabírá". Ale nevím, jestli je to tak dobře anebo nemá být slyšet nic. Resp. jestli tam třeba nechybí ten olej, co v tom má být a proto se to tak ozývá nebo tak něco. Díky za informace 

Re: Haldex - hlasité zvuky
Sharan 4motion, okolo 3tis.otacok na 6-ke hlavne to pocut take dunenie, zrejme to zahuci diferak, to je 140km/h na 6ke, 130 ticho a cez 140/h stichne to hucanie, aj pri jazde na tempomat 130km/h a plynule dlhe stupanie na dialnici,citit jak si motor pridava a zacne hucat po ubrati plynu stichne, inak mal som tam 18" kola hucalo viac ako teraz na 17" 235/45..Ondres píše:Mám dotaz ohledně Haldexu (Golf IV 4motion). Když vjedu do trošku většího terénu - prudký kopec, mokrá tráva, bahno, tak když se zapne zadní náhon, tak je najednou slyšet, že to vzadu "zabírá"...
VW SHARAN TDI PD 85kW 4motion ..cip+tuning...
A odkud jsi (jste) ? Kdy a kam by se dalo přijet ?
ten klíč tedy já asi mít nebudu..........
Ale byl bych moc rád, kdyby se na to někdo pořádně podíval a když bude potřeba výměna apod. hned bych to nechal udělat (Jestli už to tedy nebude celé k ničemu...... Ale snad to ten předchozí majitel měnil a udržoval.-.......)
Ale byl bych moc rád, kdyby se na to někdo pořádně podíval a když bude potřeba výměna apod. hned bych to nechal udělat (Jestli už to tedy nebude celé k ničemu...... Ale snad to ten předchozí majitel měnil a udržoval.-.......)
Ondres píše:A odkud jsi (jste) ? Kdy a kam by se dalo přijet ?
nejdriv tkus vymenit olej treba je ho tam malo, potrebujes k tomu tu kartusi cca 600kc, pak normalne pistoli na kartuse, (stoji v obi 50kc) a imbus myslim 5mm, ja bych ti to vymenil ale jsem od prahy
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp