ARL stěnu nechcu, chci R32 nárazník a do něj to schovat. Vejde se mi tam 700x180x65 nebo je to zbytečně velký? povídejte jakej kdo máte na ASZ FMIC? popř odkaz. dikmarena tdi píše:idealni je montaz ARL steny . Je to original a nemusis menit predni naraznik. Kdyby jsi chtel namontovat na tvoje stavajici auto FMIC vymeny predniho narazniku se nevyhnes. S puvodnim naraznikem tam neni zadne misto na instalaci chladice.happy.blondak píše:Kluci mám ASZ momentálně pouhý chip na 120kW. Chci si dopředu koupit intercooler. Chtěl bych potom s výměnou trysek a turba dosáhnout výkonu cca 230PS. Jakej IC na GIV? Popřípadě odkaz díky.
FMIC v Octavii I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
3BG 2.8V6 4motion
- marena tdi
- Aktivista
- marena tdi
- Aktivista
Do originalu R32 se to vejde a vysku fmic bych volil 230 mm .happy.blondak píše:ARL stěnu nechcu, chci R32 nárazník a do něj to schovat. Vejde se mi tam 700x180x65 nebo je to zbytečně velký? povídejte jakej kdo máte na ASZ FMIC? popř odkaz. dikmarena tdi píše:idealni je montaz ARL steny . Je to original a nemusis menit predni naraznik. Kdyby jsi chtel namontovat na tvoje stavajici auto FMIC vymeny predniho narazniku se nevyhnes. S puvodnim naraznikem tam neni zadne misto na instalaci chladice.happy.blondak píše:Kluci mám ASZ momentálně pouhý chip na 120kW. Chci si dopředu koupit intercooler. Chtěl bych potom s výměnou trysek a turba dosáhnout výkonu cca 230PS. Jakej IC na GIV? Popřípadě odkaz díky.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
ahoj, rad by som vedel :Kornout píše:Tak pár fotek
mam o1 tdi a kompet fmic spravene na 55mm (vstup na turbo 50mm) presne ako na fotke hore.
mozem pouzit tento orig. dielec 06A145894C z rs na o1 tdi ?
ide mi o to aby som sa zmestil aj ked mam vytocene koleso
nebude to vadit v funkcnosti ?
Dakujem za pomoc
- marena tdi
- Aktivista
http://www.darksidedevelopments.co.uk/p ... pd115.html
Ma niekto skúsenosti s týmto ? Alebo aspon názor na toto ? Má to význam ? Vyzerá to ako jednoduchá výmena bez rezania zavarovania a tak dál....
Ma niekto skúsenosti s týmto ? Alebo aspon názor na toto ? Má to význam ? Vyzerá to ako jednoduchá výmena bez rezania zavarovania a tak dál....
- marena tdi
- Aktivista
- marena tdi
- Aktivista