kolik tu je lidi co ma felu v rope predelanou na TD?
jak to mate reseno
pridam par poznatku z me stavby a v prubehu budu doplnovat.
zatim tlacim 0.8bar bez IC. seriova spojka umrela pracuje se na nove pri te prilezitosti dam IC z octavie.
nejspis prijde i vetsi hlava casem.
saci parozi je pouzito z transportera ale neni plne OK. predelava se origo foto mi nejak nejde vlozit
felicia 1.9TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
já dal jen turbo a oničem, rok jsem jezdil tak nebyl čas,
ted bych mohl dát IC ale pochybuju že by to pomohlo,
kolik tlačím nevím, zpěřit to je ale minimální problém,
mám to tam z trojkového golfa z motoru natočeného dozadu tak mi to nevyšlo a musel jsem vyřezat kapotu a dát deflektor,
spojka klouzala dal jsem hds obložení a OK, čerpadlo TD dáno letos na jaře se mi rozteklo a po repasi spotřeba 8,5 sekl jsem se o zub a půl po HU nyní je OK spotřeba do pěti, v akceleryci zahulí to budu řešit že na čerpadle uberu laboroval jsem s počátkem vstřiku a ten to neřeší už to bylo jen horší
výfuk jsem celý zrušil jen rora a na konci ladák zvuk nic moc takový decentní,
není to žádná raketa ale jede to o poznání lépe,
boudu mám předělanou na karavan že tam dostanu nafukovací postel a dobře se v tom spí,
pc, navigace,ted dávám zadní kameru, když najíždím s lodí nevidím dozadu
sedaky z fábky mám KO páteč a nebolí záda, ale mám chut tam dát z opla
fotky nahrát neuním ale když se zaregistruješ na škoda techweb fotky ze sedmého srazu tak tam má nepér vyfocený motor a celkový pohled tam je taky zelený pikap s boudou ,
asi jsem magor já to auto mám rád, mám to po tatovi v roce 1968 si kopil novou 1OOOMB a udržoval ji do roku 2OOO jak novou pak zemřel
ted bych mohl dát IC ale pochybuju že by to pomohlo,
kolik tlačím nevím, zpěřit to je ale minimální problém,
mám to tam z trojkového golfa z motoru natočeného dozadu tak mi to nevyšlo a musel jsem vyřezat kapotu a dát deflektor,
spojka klouzala dal jsem hds obložení a OK, čerpadlo TD dáno letos na jaře se mi rozteklo a po repasi spotřeba 8,5 sekl jsem se o zub a půl po HU nyní je OK spotřeba do pěti, v akceleryci zahulí to budu řešit že na čerpadle uberu laboroval jsem s počátkem vstřiku a ten to neřeší už to bylo jen horší
výfuk jsem celý zrušil jen rora a na konci ladák zvuk nic moc takový decentní,
není to žádná raketa ale jede to o poznání lépe,
boudu mám předělanou na karavan že tam dostanu nafukovací postel a dobře se v tom spí,
pc, navigace,ted dávám zadní kameru, když najíždím s lodí nevidím dozadu
sedaky z fábky mám KO páteč a nebolí záda, ale mám chut tam dát z opla
fotky nahrát neuním ale když se zaregistruješ na škoda techweb fotky ze sedmého srazu tak tam má nepér vyfocený motor a celkový pohled tam je taky zelený pikap s boudou ,
asi jsem magor já to auto mám rád, mám to po tatovi v roce 1968 si kopil novou 1OOOMB a udržoval ji do roku 2OOO jak novou pak zemřel