vibrace motoru na volnoběh , 103kw 16v
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nu jo, mne ani tak nevadi to poskubavani na volnobeh, jako spis to, ze kdyz na volnobeh dojizdim do krizovatky, tak sebou motor mrska, jako kdyz by mel vybehnout
nechal jsem nastavit rozvody na pripravky a OK, ale ted zase KO, spis to ale bude tim, ze nejsou venku vedra a klimakompresor nezatezuje motor
nechal jsem nastavit rozvody na pripravky a OK, ale ted zase KO, spis to ale bude tim, ze nejsou venku vedra a klimakompresor nezatezuje motor
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
taky sem měl takový problém BKD, daly se vstřiky na repas a je pokoj. ono to škubalo v tahu. volnoběžný dávky 2.3mg/H a takový hrůzy. ptal sem se nato na školení a řeklli pokud dává vstřik nad 1 mg/H tak je poněm, ostatní vstřiky se dorvnávají a je vtom peklo, potom se to třepe a motor neví co má dělat.
osobně---- uložení vstřiků na 2.0 BKD vymyslel kokot, zlatá měděná podložka, tam se nemá co zkurvit
osobně---- uložení vstřiků na 2.0 BKD vymyslel kokot, zlatá měděná podložka, tam se nemá co zkurvit
u BKD drzi vstrik na 1 sroubu???????????? od kdy?jericho-3 píše:Osobně máš pravdu, už jen myšlenka, že vstřik udrží jen jeden šroub je scestná a konstruktér by se měl vrátit na střední školu. Jsou to pitomci a proto bych si u pitomců auto nekoupil. Je to ostuda a i V3S je chytřeji udělaná..
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
-
- Přispěvovatel