Jak zapsat kola bez typového listu?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- marena tdi
- Aktivista
je zajimave ze vam to K technik vubec bere. protoze tady po nas chcou aby to byl original a ne zadna vytistena kopie. tak i kdyz ti to posle dovozce tak porad je to tistene razitko a to se K technikovi nelibi.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Přispěvovatel
ronal ti ho da zadarmonorok86 píše:napiš výrobci kol, třeba ronal ti ho vystaví za 2000Kč bez DPHThomy píše:To je mi jasny, ale co kdyz sem kupoval ty kola starsi a nemam k nim ten list?
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint764
vw-club.cz....DurexElite
vw-club.cz....DurexElite
-
- Přispěvovatel
norok86 píše:nedá, chtěli 2000 bez daně a to jsem pěkně poprosilmirauh píše:ronal ti ho da zadarmonorok86 píše: napiš výrobci kol, třeba ronal ti ho vystaví za 2000Kč bez DPH

G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint764
vw-club.cz....DurexElite
vw-club.cz....DurexElite
To já taky a přišlo mi akorát číslo účtu na který to poslat, tak jsem ji napsal ať si ho nechá, asi má něco proti VWmirauh píše:norok86 píše:nedá, chtěli 2000 bez daně a to jsem pěkně poprosilmirauh píše: ronal ti ho da zadarmonapsal jsem tam nějaký ženský večer a ráno jsem měl TP na emailu, pekně jsem poděkoval a běžel na STK

Škoda Octavia II face
Na vozidlo lze namontovat pouze kola
1. schválená výrobcem vozidla
2. homologovaná výrobcem kol pro daný typ vozidla
na www.alcar.cz jsou ke stažení typové listy ke kolům zdarma, zkus se tam podívat
na www.alcar.cz jsou ke stažení typové listy ke kolům zdarma, zkus se tam podívat
tam jsou pouze TUV a ještě německy a ty ti v podstatě jsou k ničemutpolak píše:Na vozidlo lze namontovat pouze kola

Škoda Octavia II face
taky jsem ho měl od ronalu vytištěnej z emailu a K technik se na auto ani nešel podívat,páč jsem mu řekl že kola mám v kufru. Ještě že nešel, protože jsem tam měl Spidery, ale typák na identický rozměry disku ale Ronal. Za razítko nechtěl ani korunu,tal jsem mu šoupnul 200 Kč, typák jsem okopíroval a k žádosti o zapsání přiložil dokonalou barevnou kopii, originál prodal za 800 Kč a na další dvě kopie zapsali kola ještě dva moji kamarádi
Dalším pět kopií bez datumu ještě mám do zásoby 
Holt se zadařilo

Holt se zadařilo

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
typovy list ats cup 7j 15H2
cau lidi potreboval bych sehnat typovy list ke kolum ats cup 7j 15H2 et 28. chtel bych si je dat na felicii ale nikde nemuzu typovy list sehnat. poradil by nekdo??? diky[/list]