prodám octavii I combi tdi 81kw (chip sportmotor 145hp), výbava L&K, sedkačka v el. + paměti, béžová kůže, šíbr, sportovní podvozek H&R (pevný) v super stavu, komplet přední náprava na silentblocích Powerflex (cca 8tis.) (zadní nápravu už jsem na Powerflexy nestihnul, ale můžu prodat k tomu, mám je doma) minulý rok nové xenony, ALU MAM 11 (skryté ventilky) + pneu Continental ContiSportContact 5 225/40 R18 (najeto cca 200km, vzorek 8mm), koncovka výfuku z OII RS, přední dveře vytlumeny Dynamatem Xtreme. Přední nárazník RS s lízátkem ze Seatu, zadní nárazník s parkovacími senzory. Folie na oknech od fy Llumar.
jinak klasická L&K výbava, ESP, EDS, ASR, ABS, výhřevy sedaček, osvětlení clonítek, loketka v kůži, dešťový senzor.
Mimochodem zadí sedáky byly v tu dobu doma, takže jsou v cajku

Zaplaveno cca 5cm pod kliky dveří na zhruba 12h. Akumulátor byl před zatopením odpojen, to je asi tak jediné co jsem stihnul, poté už jsem ho nezapojoval. Auto bylo v perfektním stavu, motorově absolutně bezproblémové. Kdo mě zná a jel s tím může potvrdit.
V zákonné aukci od pojišťovny to bylo vydraženo za cca 40tis Kč. Pokud má někdo zájem dát víc jsem jeho hostem

mail: jaroslav.stecher@gmail.com