vytopená Octavia TDi 81kw Laurin&Klement - PRODÁNO

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
Alchemix
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vytopená Octavia TDi 81kw Laurin&Klement - PRODÁNO

Příspěvek od Alchemix »

fotky: https://plus.google.com/photos/11505887 ... 7389818673

prodám octavii I combi tdi 81kw (chip sportmotor 145hp), výbava L&K, sedkačka v el. + paměti, béžová kůže, šíbr, sportovní podvozek H&R (pevný) v super stavu, komplet přední náprava na silentblocích Powerflex (cca 8tis.) (zadní nápravu už jsem na Powerflexy nestihnul, ale můžu prodat k tomu, mám je doma) minulý rok nové xenony, ALU MAM 11 (skryté ventilky) + pneu Continental ContiSportContact 5 225/40 R18 (najeto cca 200km, vzorek 8mm), koncovka výfuku z OII RS, přední dveře vytlumeny Dynamatem Xtreme. Přední nárazník RS s lízátkem ze Seatu, zadní nárazník s parkovacími senzory. Folie na oknech od fy Llumar.
jinak klasická L&K výbava, ESP, EDS, ASR, ABS, výhřevy sedaček, osvětlení clonítek, loketka v kůži, dešťový senzor.
Mimochodem zadí sedáky byly v tu dobu doma, takže jsou v cajku :-D

Zaplaveno cca 5cm pod kliky dveří na zhruba 12h. Akumulátor byl před zatopením odpojen, to je asi tak jediné co jsem stihnul, poté už jsem ho nezapojoval. Auto bylo v perfektním stavu, motorově absolutně bezproblémové. Kdo mě zná a jel s tím může potvrdit.
V zákonné aukci od pojišťovny to bylo vydraženo za cca 40tis Kč. Pokud má někdo zájem dát víc jsem jeho hostem :-)

mail: jaroslav.stecher@gmail.com
Obrázek
Naposledy upravil(a) Alchemix dne 10 črc 2013, 08:26, celkem upraveno 1 x.
Octavia II combi RS TSI (CCZA), r.v. 11/2008, Powered by APR Stage 2+, VW Racing intake, DSG by APR, Powerflex + SuperPro, OZ Racing Superleggera HLT alu,
Octavia combi TDI 81kw (ASV), Laurin&Klement, r.v. 2001, Powered by Sportmotor (145HP, EGR off)
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

To je k posrání :roll: Takové krásné auto.. Aspoň ty sedačky zachranit před plísní..Dle mého se s tím dá něco dělat :( Na díly minimálně..Každý den co je to v celku to děsně trpí :(
Rychly Jakub
Přispěvovatel

Příspěvek od Rychly Jakub »

ahoj skoda ji krasna co by si chtel za narazniky vyfuk a kola klidne do sz
skoda octavia 1.9 Tdi GT asz, 312mm, katt off, power chip..... max spokojenost
MistrBoss
Přispěvovatel

Vytopená O1

Příspěvek od MistrBoss »

ahoj, kdybys vyzkoušel, že neodešla elektrika, koupím za rozumnou cenu sedačku řidiče
Škoda Octavia 1.9 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
Alchemix
Přispěvovatel

Příspěvek od Alchemix »

takže rozhodnuto, bohužel na rozebírání nebude čas, takže prodávám jako celek.
Octavia II combi RS TSI (CCZA), r.v. 11/2008, Powered by APR Stage 2+, VW Racing intake, DSG by APR, Powerflex + SuperPro, OZ Racing Superleggera HLT alu,
Octavia combi TDI 81kw (ASV), Laurin&Klement, r.v. 2001, Powered by Sportmotor (145HP, EGR off)
Alchemix
Přispěvovatel

Příspěvek od Alchemix »

PRODÁNO
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“