pomoc

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jurgen
Nováček
Odpovědi: 0

pomoc

Příspěvek od jurgen »

Po výmene tesnení pod vstrekovače mi prestalo štartovať. Vymenil som trysky, palivový filter, naštartoval a na voľnobeh si vrčalo krásne, ale ako náhle som pridal plyn, zdochlo a už iba točí štartér. V priesvitnej hadičke bolo pok...t bublín. Odkiaľ nasalo pri stlačení plynu ten vzduch to viem, išiel cez odkalovací šrob na palivovom filtre. Tak som ho dotiahol a žiadne bubliny už nejdú. Ale neštartuje. Vie niekdo poradiť, čo s tým môže byť. Odvzdušňoval som palivové trubky, povolil som odvzdušňovák na čerpadle 2x vyťal baterku a stále nič. Ramená vymenené, rozvody spravené a teraz pred dovolenkou som ostal visieť na tomto. Prosím pomôžte aspoň radou, kto sa s týmto už stretol.Auto je passat 81kw AFN 1997
1,9 81Kw AFN 97
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

řídící vstřik je zapojen a má zdravé vedení?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

já se stím setkal zrovna předečírem a problém vyřešil lanostarter

mechoše jsem jen musel vykrvácet u všech možností protože lanostarter internetová teorie zavrhuje ;)
jurgen
Nováček

Příspěvek od jurgen »

Riadiace vstrek je zapojený a kábel vyzerá zdravo. Včera všetko fachalo, kým som nestlačil plynový pedál. Tak neviem, či vymeniť ešte prepady. Teraz mi napadlo. Ten ventíl na palivovom filtry, má púšťať z prepadov iba v jednom smere? Lebo ja ho mám priepustný z obidvoch strán. Alebo je čerpadlo brutal zavzdušnené.
Ten lanoštertér :) neprehodí rozvody???
1,9 81Kw AFN 97
jurgen
Nováček

Příspěvek od jurgen »

Tak pašík znovu ide. Ale po napichnutí na VAG mi ukazuje v skupine 13 pole 1(-2,4), pole 2(-0,8) a pole 3(0,0). Dá sa to nejako nastaviť? Menil som aj trysky- sú nové.
1,9 81Kw AFN 97
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“