pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pomoc
Po výmene tesnení pod vstrekovače mi prestalo štartovať. Vymenil som trysky, palivový filter, naštartoval a na voľnobeh si vrčalo krásne, ale ako náhle som pridal plyn, zdochlo a už iba točí štartér. V priesvitnej hadičke bolo pok...t bublín. Odkiaľ nasalo pri stlačení plynu ten vzduch to viem, išiel cez odkalovací šrob na palivovom filtre. Tak som ho dotiahol a žiadne bubliny už nejdú. Ale neštartuje. Vie niekdo poradiť, čo s tým môže byť. Odvzdušňoval som palivové trubky, povolil som odvzdušňovák na čerpadle 2x vyťal baterku a stále nič. Ramená vymenené, rozvody spravené a teraz pred dovolenkou som ostal visieť na tomto. Prosím pomôžte aspoň radou, kto sa s týmto už stretol.Auto je passat 81kw AFN 1997
1,9 81Kw AFN 97
-
- Aktivista
Riadiace vstrek je zapojený a kábel vyzerá zdravo. Včera všetko fachalo, kým som nestlačil plynový pedál. Tak neviem, či vymeniť ešte prepady. Teraz mi napadlo. Ten ventíl na palivovom filtry, má púšťať z prepadov iba v jednom smere? Lebo ja ho mám priepustný z obidvoch strán. Alebo je čerpadlo brutal zavzdušnené.
Ten lanoštertér
neprehodí rozvody???
Ten lanoštertér

1,9 81Kw AFN 97