jak na zlepseni TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mám takový problém, jestli to chápu dobře, tak pokud už otáčky padají velmi pomalu, je tam té nafty přidané už hodně, akorát mně zarazilo že jsem to měl nějak naštelované, a jelo to jak z praku, a pak jsem ještě přidal na naftě, a je to o hodně línější, jakto??
Škoda Octavia II FL 2009 1.9TDi 77kw-BLS-DSG
VW Touran 1.9TDi 74kw
VW Golf mk5 2.0TDi
VW Golf Mk3 GTD Movie
VW Touran 1.9TDi 74kw
VW Golf mk5 2.0TDi
VW Golf Mk3 GTD Movie
Zkoušel jsem zase ladit, trochu jsem přibrousil přidavač a povolil pružinu pod nim, přitáhl wastegate takže teď při plnej zátěži tlačí lehce přes 0.9bar, přidal jsem šroubem na čerpadle 1,5 otáčky, doladil volnoběh (musel jsem kvůli tomu přesadit páku plynu o zub)atd. jenže teď když tomu dam kotel a pustim plyn tak chvíli (1-2sek)drží otáčky než začnou padat - to je asi už moc velká dávka co ? vrátil jsem to o půl otáčky a už je to celkem ok, ale jakto že je to i po takhle malým přidání ? vůbec to ani nekouří, jen trochu odfoukne když dam plnej než natlačí turbo
rád bych z toho dostal trochu víc...
rád bych z toho dostal trochu víc...

zdravim pani. Momentalne robim ciastocnu generalku motoru 1,9 TD a chystam sa dat nove trysky. Chcem sa opytat aky je rozdiel medzi tryskami v 1,6 51 kw, 1,6 59 kw a 1,9 55 kw. NIeje lepsie tam supnut trisky z motora SB 1,6 TD 59 kw ? Dalsia otazka do plena,ake turbo by tam paslo na povodne zvody,aby sa s tym dalo daco kuzlit? Dakujem
VW GOLF II 1,6 TD 51 kW